Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kobler du til bredbånds-telefon ved hjelp av Jacks

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Finn nettverksgrensesnittenheten eller NID som inneholder de innkommende kablene for telefonen din; Vanligvis er dette en plastboks som er montert av telefonselskapet på en yttervegg i huset ditt som er nærmest verktøypolen som gir deg service. Åpne esken og trekk ut den modulære kontakten på innsiden for å koble fra strømmen fra telefonlinjen.

2.

Sett inn en telefonledning gjennom en sidelåse. Trekk kabelen fra innsiden av esken og ta av 2 tommer på enden av kabelen ved hjelp av et par diagonale tanger for å avsløre de indre ledningene; strip av 1/2 tommer isolasjon fra de røde og grønne ledningene ved hjelp av en wire stripper. Løsne de røde og grønne klemmeskruene, og pakk de tilhørende røde og grønne ledningene med urviseren rundt de tilhørende skruene. Trekk til klemskruene godt for å sikre ledningene.

3.

Installer telefonkabelen fra NID til det punktet du vil plassere en veggkontakt for telefonen og datamaskinen din. Kjør den langs baseboards eller tak hvor det vil være minst synlig, men kjør ikke ledningen i nærheten av kraftledninger for å unngå forstyrrelser. Bruk kabelklammer for å feste kabelen, men vær forsiktig så du ikke skader noen del av kabelen.

4.

Trekk kabelen forsiktig ut av veggen og skyv den gjennom en stikkontakt eske. Monter telefonuttaket på veggen. Tillat en ekstra fot av kabelforlengelse og avslutt telefonkabelen ved hjelp av diagonaltang. Skru av 1/2-tommers isolasjon fra enden av de røde og grønne ledningene ved hjelp av trådstrimmeren.

5.

Løsne de grønne og røde klemskruene bak platen av en RJ-11 telefonkontakt. Fest de røde og grønne ledningene med urviseren rundt de tilhørende røde og grønne klemmeskruene og stram skruene. Skru ut kontakten på telefonuttaket på veggen.

6.

Gå til NID utenfor hjemmet ditt og koble modulkontakten innsiden tilbake i kontakten. Plugg en telefon inn i den nylig installerte veggkontakten og lytt etter en ringetone for å teste linjen.

7.

Koble fra telefonen fra kontakten og erstatt den med RJ-11 Datakabel som følger med modemet. Koble den andre enden av datakabelen til den tilsvarende RJ-11-kontakten på baksiden av modemet ditt. Modemer leveres vanligvis av telefonselskapet ditt når du abonnerer på DSL-tjenesten.

8.

Hent en RJ-45 patch-ledning og koble den ene enden til modemets bakside. Plugg den andre enden inn i RJ-45-nettverksporten på baksiden av datamaskinen for å få tilgang til Internett.

Begrepet 'bredbånd' refererer til høyhastighets Internett-tilgang som tilbys av kabel- og telefonleverandører. Bredbåndstjeneste fra telefonselskapet bruker de samme kobbertrådene som bærer taledata til telefonen og kalles Digital Service Line eller DSL. Med mindre du betaler transportøren en installasjonsavgift, må du kjøre din egen telefonledning fra terminalboksen som vanligvis ligger på en utvendig vegg i hjemmet ditt til telefonkontakter inne i huset ditt. Lær hvordan du gjør dette og forbedrer din tekniske kunnskap når det gjelder bredbåndsnettverk i huset ditt.


Copyright © 2010-2019