Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kobler du notatbøker

Postet av : Camilla Näslund

 

Deling av mapper

1.

Klikk på ikonet for trådløst nettverkskort, som ligger på oppgavelinjen, ved siden av klokken.

2.

Klikk på ditt trådløse nettverk, og klikk deretter 'Koble til'. Skriv inn nettverksnøkkelen hvis du blir bedt om det, klikk 'Koble' igjen for å koble til nettverket. Hvis du ikke vet nettverksnavnet og nøkkelen din, kan du kontakte nettverksadministratoren eller logge deg på ruteren ved å skrive inn '192.168.1.1' i adresselinjen i nettleseren din. Standardbrukernavnet for de fleste rutere skal stå tomt, og standardpassordet er ofte 'admin'. Se i brukerhåndboken til ruteren for detaljerte instruksjoner.

3.

Høyreklikk på mappen du vil dele på nettverket, og velg deretter 'Del med, 'og velg deretter' Spesifikke personer '.

4.

Klikk' Avansert deling 'i mappegenskapsvinduet.

5.

< p> Sjekk 'Del denne mappen', klikk deretter 'Legg til' og skriv inn brukernavnet til brukeren du vil gi tilgang til mappen. Brukernavnet er navnet som ble brukt til å logge inn på den andre datamaskinen som vil få tilgang til dataene. Hvis du vil at alle skal ha tilgang til filene, gjør ingen endringer og klikk 'OK'.

6.

Gjenta denne prosessen på alle de andre datamaskinene som inneholder filer som du

Åpne 'Start' -menyen, og klikk deretter 'Computer'.

Tilgang til mapper

2.

Klikk på datamaskinnavnet på venstre sidefelt som du vil koble til.

3.

Skriv inn brukernavnet på datamaskinen din , skriv deretter inn passordet som brukes til å logge inn på brukernavnet ditt og klikk 'OK'. Når du er logget inn, vil du kunne få tilgang til filene og mappene på datamaskinen du er tilkoblet til.

Windows 7 gjør det enkelt å koble to eller flere datamaskiner, da det har en nettverksfunksjon som er bygget direkte inn i operativsystemet. Når en datamaskin er nettverk, kan mapper deles, og filene i disse mappene kan nås og redigeres fra andre datamaskiner på nettverket. I tillegg kan brukerne legge til og fjerne filer fra de delte mappene hvis tillatelse er gitt.


Copyright © 2010-2019