Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik flytter du brukerprofiler fra en terminal server til en annen

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen. Klikk på 'Computer'. Klikk på 'Kart en nettverksstasjon' -knappen for å åpne veiviservinduet.

2.

Skriv inn plasseringen til den nye datamaskinens delte disk. For eksempel hvis den nye datamaskinen navnet heter 'datamaskin', og stasjonen du vil kopiere profilene til, er 'C', skriv '\\ computer \ c' inn i tekstboksen.

3.

Klikk på 'Fullfør' for å kartlegge nettverksstasjonen. Dette gir deg en tilkobling til den andre datamaskinen. Klikk på Windows Start-knappen igjen for å åpne menyen.

4.

Skriv '* .rdp' inn i søkefeltet og trykk 'Enter'. Terminal Server-profilfiler har RDP-filtypen. Dette søket finner alle profilene på datamaskinen og viser dem i et detaljeringsvindu.

5.

Klikk på RDP-filene som finnes på datamaskinen. Høyreklikk filene og velg 'Kopier'. Høyreklikk den nylig mappede nettverksstasjonen i det andre Utforskervinduet og velg 'Lim inn'. Dette kopierer filene dine fra den gamle Terminal Server-datamaskinen til den nye datamaskinen.

Terminal Server er et program som lar nettverksadministratorer eksternt styre og administrere datamaskiner. Siden du lagrer profilen til serveren, trenger du ikke å konfigurere tilkoblingen hver gang du bruker programvaren. Du kan overføre profiler fra en datamaskin til en annen ved å bare kopiere filene til en kartlagt nettverksstasjon. Dette er en Enkel måte å holde innstillingene dine om Terminal Server-konfigurasjonene endres.


Copyright © 2010-2019