Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik fjerner du Webroot-filer

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen. Velg 'Kjør'. Skriv 'iismgr.msc' og trykk 'Enter'. Dette åpner IIS-administrasjonskonsollen.

2.

Klikk på nettstedet du vil redigere. På høyre side vises en liste over filer og mapper. Klikk på Web root-filene du vil slette, og trykk på 'Slett' -tasten. Klikk på 'Ja' for å bekrefte at du vil slette filene.

3.

Høyreklikk nettstedet og velg 'Egenskaper'. Et nytt vindu åpnes. Dette brukes til å omdirigere brukerne til en annen mappe eller nettside, slik at de ikke mottar en tom side når de åpner rotmappen for nettstedet.

4.

Klikk på 'Hjem' Katalog '-fanen. Velg 'En omadressering til en URL' i delen merket 'Innholdet for denne ressursen skal komme fra.' Skriv inn et nytt sted for å omdirigere brukeren.

5.

Klikk på 'OK' for å lagre innstillingene. For å teste de nye endringene, åpne en nettleser og skriv inn nettstedet i adressefeltet. Du blir omdirigert til den nye plasseringen i stedet for å se rotmappen.

Nettstedets root-mappe er det høyeste nivået en bruker kan bla på nettstedet. Noen administratorer foretrekker å fjerne rotfiler og omdirigere brukere til en annen katalog. Hvis du vil fjerne rotfiler, sletter du dem bare fra Windows-serveren. Dette oppnås ved å bruke Windows Internet Information Services, eller IIS, Manager, som følger med hver versjon av Windows-serverprogramvaren.


Copyright © 2010-2019