Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik feilsøker jeg hvorfor jeg ikke kan åpne Linksys Setup

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Skriv inn alle mulige IP-adresser for Linksys-ruteren din i nettleseren din en og en gang. Linksys bruker to forskjellige IP-adresser på sine rutere. En adresse skal fungere for Linksys. Adressene er '192.168.0.1' og '192.168.1.1.'

2.

Kontroller nettverket ditt for en annen Linksys-komponent, for eksempel en andre ruteren, en rekkeviddeforlenger eller en bryter. Hvis du har en annen Linksys-komponent, eller du ikke kan komme inn på oppsettsiden med adressene ovenfor, må du koble ruteren til datamaskinen for å opprette en direkte, sikker kobling til ruteren. For å gjøre dette, koble en Ethernet-kabel til en av LAN-porter på baksiden av ruteren. Koble den andre enden av kabelen til Ethernet-porten på datamaskinen. Gjenta trinn 1 igjen.

Legg en liten pinne i nullstillingshullet på baksiden av ruteren til lampene blinker og deretter komme igjen. Dette tilbakestiller ruteren til fabrikkinnstillinger, inkludert IP-adressen. En nettverksadministrator kan manuelt endre IP-adressen til ethvert nummer han ønsker. Hvis administratoren endret IP-adressen på Linksys-ruteren, og du ikke kjenner adressen, er det ikke mulig å få det. Dette er det siste som kan hindre deg i å få tilgang til oppsettsiden. Hvis du fortsatt ikke får tilgang til oppsettsiden etter tilbakestillingen, kan du kontakte Linksys, da ruteren din er defekt.

Linksys oppsett side, referert til som Graphic User Interface (GUI) av Linksys, er den nettbaserte siden som brukes til å konfigurere Linksys routerinnstillinger. For å få tilgang til siden må du skrive inn IP-adressen til ruteren til en web-brosger. Hvis du ikke får tilgang til Linksys-oppsettsiden, vil en liten mengde feilsøking hjelpe deg med å få tilgang til GUI, slik at du kan gjøre de nødvendige endringene til ruteren.


Copyright © 2010-2019