Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik får du tilgang til en ekstern mappe som er blokkert for nettverksbrukere

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen og klikk 'Alle programmer'. Klikk på 'Tilbehør' og klikk deretter på 'Eksternt skrivebord.' Dette åpner programmets tilkoblingsdialogboksen.

2.

Skriv inn datamaskinnavnet du vil koble til i tekstboksen 'Computer Name'. Klikk 'Connect' til åpne et terminalvindu og se på skrivebordet på den eksterne datamaskinen.

3.

Skriv inn brukernavnet og passordet ditt for å få tilgang til skrivebordet. Terminalvinduet viser skrivebordet på den eksterne datamaskinen, og du har full kontroll over datamaskinens innstillinger.

4.

Klikk på fjerndatamaskinens 'Start' -knapp i oppgavelinje. Klikk på 'Computer' for å åpne en Windows Utforsker-skjerm med en liste over harddisker. Dobbeltklikk harddisken og naviger til mappen du vil administrere.

Nettverksadministratorer låser ned eksterne datamaskinmapper for å beskytte datamaskinen mot uautorisert tilgang. Eksternt skrivebordsprogram lar administratoren koble til den eksterne datamaskinen og få tilgang til mappene. Eksternt skrivebord krever brukernavn og passord, slik at du kan låse nettverksbrukere fra å få tilgang til mapper, samtidig som du opprettholder tilgang for deg selv. Fjerntilgang er inkludert i alle Windows-versjoner, slik at du kan koble til den eksterne datamaskinens mappe fra hvor som helst i nettverket.


Copyright © 2010-2019