Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik får du tilgang til en Linksys-router

Postet av : Camilla Näslund

 

Bruke en kablet tilkobling

1.

Koble den ene enden av Ethernet-kabelen til datamaskinen. Et Ethernet-kabelplugg er litt større enn en vanlig telefonplugg. De fleste datamaskiner vil ha både en Ethernet- og telefonforbindelse. Ikke forsøk å tvinge Ethernet-kabelen til telefonforbindelsen.

2.

Kontroller at ruteren lyser. De fleste Linksys-rutere har strømlampe, og et separat lys på forsiden for å indikere at ruteren er koblet til et nettverk, for eksempel Internett. Koble den andre enden av Ethernet-kabelen til en åpen nettverkstilkobling på ruteren.

3. < / p>

Åpne nettleseren, og sørg for at du kan koble deg til Internett eller hjemmenettverket. Ofte vil du starte opp datamaskinen på nytt ved å løse eventuelle problemer med et nettverk.

Bruke en trådløs tilkobling

1. Gå til 'Start' -knappen nederst til venstre på skjermen, og klikk på 'Kontrollpanel' og deretter 'Nettverks- og delingssenter'.

p>

2.

Klikk på koblingen 'Koble til et nettverk'. En liste over nettverk vises, inkludert Linksys-tilkoblet en. Velg Linksys-tilkoblet nettverk, og klikk 'Connect . 'Skriv inn et passord som er nødvendig for tilkoblingen.

3.

Åpne y nettleseren vår, og sørg for at du er koblet til nettverket. De fleste bærbare datamaskiner inneholder et internt trådløst kort; Hvis du ikke kan koble til nettverket, kan du sjekke for å se om det trådløse kortet din fungerer.

Det er to måter å koble datamaskinen til en Linksys-router, en enhet som brukes til å koble brukere til et nettverk, enten det er en intern hjemmebasert arbeidsgruppe eller et verktøy som kobler dem til hele Internett. Du kan bruke et Ethernet-, eller kablet, tilkobling, eller du kan bruke en trådløs tilkobling. En kablet tilkobling er generelt stabilere, en trådløs gir brukeren mulighet til å bevege seg i stedet for å være knyttet til et sted.


Copyright © 2010-2019