Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik får du tilgang til andre nettverksregnskap på en datamaskin med et beskyttet C-stasjon

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen. Velg 'Alle programmer', klikk 'Tilbehør', og klikk deretter 'Eksternt skrivebord.' Dette åpner en tilkoblingsdialogboks.

2.

Skriv inn navnet på datamaskinen du vil ha tilgang til i dialogboksen. Klikk på 'Koble til'. Et terminalvindu åpnes på skrivebordet ditt.

3. Skriv inn brukernavnet og passordet i den eksterne datamaskinens innloggingsdialogbok. Trykk på 'Enter'. Terminalvinduet åpnes en visning av den eksterne datamaskinens skrivebord.

Klikk på fjernkontrollens 'Start' -knapp i oppgavelinjen og velg 'Computer.' Dette åpner en liste over harddisker på datamaskinen. Dobbeltklikk 'C' for å åpne C-stasjonen på den eksterne datamaskinen.

Enkelte systemadministratorer kan fjerne tilgangen til C-harddisken på en datamaskin, noe som gjør at du ikke kan kartlegge til stasjonen eller få tilgang til den fra Windows Utforsker. I dette tilfellet kan du fortsatt få tilgang til datamaskinen ved hjelp av Eksternt skrivebord, som gjør det mulig for administratorer å få tilgang til datamaskinens lokale harddisk, mens C-stasjonen er låst. Eksternt skrivebord er installert på hver versjon av Windows, slik at du kan administrere datamaskin fra hvor som helst på nettverket.


Copyright © 2010-2019