Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik begrenser du antall logger til en terminalserver

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen og velg 'Administrative verktøy'. Klikk på 'Terminal Services Configuration' for å åpne hovedkonsollen. Klikk på 'Tilkoblinger' for å utvide en liste over innstillinger.

2.

Høyreklikk tilkoblingen merket 'RDP-Tcp' og velg 'Egenskaper'. Klikk på kategorien 'Nettverksadapter'. Skriv inn '2.' i tekstboksen 'Maksimale tilkoblinger'. Dette begrenser tilkoblinger til to samtidige økter.

3.

Klikk kategorien 'Tillatelser'. Klikk på 'Legg til' og velg 'Alle.' Dette lar alle nettverksbrukere koble til serveren. Hvis du vil begrense hvem som får tilgang til serveren, velger du brukerne fra listen og klikker på 'OK'.

4.

Klikk på 'OK' i hovedvinduet Egenskaper. Oppsettet brukes umiddelbart til serveren, så det er bare to tilkoblinger tillatt.

Terminal Server er en dedikert datamaskin som lar brukere, hovedsakelig nettverksadministratorer, fjernstyrer og konfigurerer datamaskiner på nettverket. Begrensning av antall brukere som samtidig kan få tilgang til maskinen, forbedrer sikkerheten. Det begrenser også muligheten for at mange personer endrer serverinnstillinger samtidig, noe som kan føre til konflikter i serverinnstillingene. Endring av innloggingsgrenser er oppnådd i Terminal Server-konfigurasjonskonsollen.


Copyright © 2010-2019