Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Problem med trådløse modemrouter

Postet av : Camilla Näslund

 

Årsaker

En ruters problem kan skyldes brannmur eller sikkerhetsprogramvare. Programmene kan forhindre ruteren i å koble til, i henhold til SetUpWirelessRouter.com. Datamaskinen kan kanskje ikke 'se' den trådløse ruteren fordi det er dårlig sted. Foreldrekontroll i en nettleser kan forstyrre den trådløse ruteren.

Mulige løsninger

Flytt ruteren til et annet sted i rommet hvis datamaskinen ikke gjenkjenner at den eksisterer. Åpne en nettleser og skriv inn 'http://192.168.1.1' i adresselinjen hvis datamaskinen ser nettverket, men du kan ikke koble til. Denne testen avgjør om du er koblet til Internett.

Tips

Det første trinnet i å feilsøke en trådløs ruters problem bør være å oppdatere rutens firmware til den nyeste versjonen, ifølge SetUpWirelessRouter. com. Du finner den nyeste fastvaren på produsentens nettsted. Bruke en trådløs ruter for et modem gir en mer praktisk metode til å jobbe på en datamaskin, siden du kan koble deg til Internett fra hvor som helst i huset. Ofte problemer som oppstår når du kobler til en ruter, kan løses enkelt, ifølge SetUpWirelessRouter.com.


Copyright © 2010-2019