Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Informasjon om å få en trådløs internettoppkobling

Postet av : Camilla Näslund

 

Rutere

For det meste krever en egen nettverksenhet kalt en ruter for å opprette et trådløst nettverk. Ruteren tar nettverkssignalet fra modemet og konverterer det til et trådløst signal, noe som gjør det mulig for trådløse aktiverte enheter å koble til det aktuelle nettverket. Noen ganger kan du imidlertid allerede ha et trådløst aktivert modem, som er et modem og en router kombinert til en enhet.

Kostnader

Som for alt, er kostnadene for trådløst nettverk avhengig av hvor du går for enhetene og hvilke enheter du bruker. Ofte selger Internett-leverandører (Internett-leverandører) rutere eller trådløse aktiverte modemer. Disse er ofte til en høyere kostnad, og kan avhengig av Internett-leverandøren resultere i en ekstra månedlig kostnad. En tradisjonell ruter kan koste mellom $20 og $80, hvor noen rutere med tilleggsfunksjoner kan overstige disse beløpene.

Kabler

En annen beslutning er om du skal bruke USB eller Cat 5e Ethernet. Ethernet gir generelt raskere dataoverføring, mens USB ofte kan tillate lengre kabler, selv om spesialdesignede Ethernet-kabler kan bestilles med en bestemt lengde. Normalt leveres rutere med kablene og programvaren som er nødvendig for å konfigurere enheten.

Detaljhandel

Å kjøpe en ruter direkte fra en forhandler kan være kostnadseffektiv og vite hva du skal se etter, vil være gunstig. Enkelte Cisco-rutere krever at det skal gjøres via CLI (kommandolinjegrensesnitt), mens andre, rettet mot hjemmemarkedet, bruker programvare og visuelle grensesnitt for oppsett. Konfigurere en trådløs Internett-tilkobling (også kjent som trådløst nettverk) kan oppnås på ulike måter. Den mest typiske måten er å kjøpe en trådløs ruter og installere den på et eksisterende nettverk.


Copyright © 2010-2019