Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan sette tiden for alle datamaskiner og servere på nettverket

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen og skriv 'gpedit.msc' i tekstboksen. Trykk 'Enter' for å åpne editoren.

2.

Klikk på 'Computer Configuration' for å åpne en liste over alternativer. I de utvidede alternativene klikker du på 'Administrative maler' - u0026 gt; 'System' - u0026 gt; 'Windows Time Service' - u0026 gt; 'Tidsleverandører. En liste over alternativer vises i senterdetaljerpanelet.

3.

Dobbeltklikk' NtpServer. 'Denne innstillingen angir NTP-serveren. Velg å synkronisere med en offentlig NTP-server på Internett, eller sett inn en sentral lokal nettverksserver. Dette sikrer at server- og klientdatamaskiner alle har samme tid. Skriv inn servernavnet ditt og klikk 'OK'. Gjenta dette for hver enkelt klientdatamaskin.

NTP-tjenesten (Network Time Protocol) lar deg administrere og synkronisere alle klientdatamaskiner på et nettverk med samme tidsinnstillinger. Gruppepolicyobjektet er et program som kjører på alle Windows-maskiner, slik at du kan kontrollere nettverksinnstillinger som NTP-innstillinger. Bruk gruppepolicy-editoren, sett inn en NTP-serverens innstillinger for å synkronisere alle systemtidsinnstillinger på Windows-klientdatamaskinene dine.


Copyright © 2010-2019