Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik endrer du et hjemmekatalognavn

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen på serveren din. Velg 'Administrative Tools' og klikk deretter 'Internet Information Services Manager (IIS) Manager' for å åpne webverten konsollen.

2.

Klikk på nettstednavnet på venstre side av konsollen. Dette viser alle katalogene, inkludert hjemmekatalogen. Høyreklikk mappenavnet og velg 'Gi nytt navn'. Skriv inn et nytt navn for katalogen.

3.

Høyreklikk på nettstednavnet og velg 'Egenskaper'. Dette åpner et konfigurasjonsvindu. Klikk på fanen 'Hjemmekatalog'.

4.

Klikk på 'En omadressering til en nettadresse.' Skriv inn den nye plasseringen til hjemmekatalogen i tekstboksen. Klikk på 'OK' for å lagre innstillingene dine.

Tips og advarsler

  • Test de nye endringene ved å åpne en nettleser og skrive inn adressen til adressen bar. Når du trykker på 'Enter,' merker du om du blir omdirigert til det nye hjemmekatalogstedet.
  • Hjemmekatalogen er rotmappen web-brukere besøker når de skriver inn nettstedsnavnet ditt i en nettleser. Hvis du vil endre hjemkatalognavnet, må du omdirigere webverten til det nye katalognavnet. Med Windows-webvertsprogramvaren kan du enkelt administrere mapper på serveren din, slik at du raskt kan endre hjemkatalognavnet og tilbakestille konfigurasjonene, slik at du ikke bruker nedetid på minimal tid.

    
    Copyright © 2010-2019