Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan forteller jeg om RJ-45 er for solid eller strandet tråd?

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Få begge typer RJ-45-kontakter (solid og strandet) for å se den grunnleggende forskjellen på den ene fra den andre. Vær oppmerksom på begge kontaktene og se nøye på hver koblings kobberspiss inne i plastkapslingen. Du vil legge merke til at kontakten for solid ledning har en enkelt kobberspiss som er designet for å gjennomsyre isolasjonen av en solid ledning.

2.

Se på kobberspissen av kontakten som er utformet for strengede ledninger. Du vil legge merke til at spissen har minst to piercing tips utformet for å trenge inn i isolasjonen og ta kontakt med ledningen når den krympes. RJ-45-tennene må ta kontakt med bare en ledning, mens strengede RJ-45-tenner må jobbe seg inn i flere tråder for å få tilkobling, og derfor har strengede kontakter flere piercing tenner.

p> 3.

Se på esken eller emballasjen for å se om kontakten er laget for solid eller trådtråd. Den beste måten å fortelle, er å lese produktets identifikasjon som er skrevet av produsenten.

4.

Spør salgsagenten eller butikkrepresentanten. De fleste, hvis ikke alle, butikkrepresentanter vil gjerne dele denne informasjonen med deg som et middel til å markedsføre sitt produkt og deres butikk. Erfaring, trening eller eksponering for emnet på grunn av antall år de har hatt med det, har gitt de fleste butikkrepresentanter denne type ekspertinformasjon.

RJ-45-kontakten brukes til å avslutte nettverkskabler som Cat-5, Cat-5e og Cat-6. Nettverkskabler kan ha enten strengede eller faste kobberledninger, og hver type må bruke den tilhørende typen RJ-45-kontakt. Faste ledninger krever solid-type RJ-45-kontakter, og strengede ledninger må bruke RJ-45-stikkontakter for å skape den beste forbindelsen som kan vare lenge. Lær å gjenkjenne og bruke riktig type kontakt for nettverkets ledningsbehov og unngå fremtidige tekniske problemer.


Copyright © 2010-2019