Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik setter du opp en. Net 3.5-server på datamaskinen

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Last ned .NET 3.5-rammeprogrammet fra det offisielle Microsoft-nedlastingswebområdet (se Resources). Lagre og pakk zip-filen til et sted på harddisken.

2.

Dobbeltklikk filen 'install.exe' i den lagrede filen. Dette starter installasjonsprogrammet som kopierer de nødvendige filene til webverten.

3.

Klikk på alternativet 'Jeg er enig' på lisensavtalen. Klikk på 'Neste'. Installatøren utfører noen kontroller på systemet ditt for å sikre at harddisken har nok plass.

4.

Klikk på 'Installer' for å kopiere filene. Det tar bare noen få minutter å installere filene. Start maskinen på nytt hvis du blir bedt om å starte om igjen.

.NET Framework 3.5-programmet er en liten installasjon som gjør det mulig for versjon 3.5 på Windows-webserveren. Når du er vert for webapplikasjoner, må plattformen der programmererne utvikler programmet kreve installasjon på serveren din. Hvis webutviklerne kodes nettstedet ditt i .NET 3.5, trenger serveren denne installasjonen, som er ledig tilgjengelig via Microsofts støtteside. Installasjonen tar bare noen minutter å fullføre.


Copyright © 2010-2019