Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kjører du en server hjemmefra

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Få et domenenavn fra et av de mange registreringsdomenene for domenenavn. Dette er navnet som folk som ser etter serveren din, kommer inn i adresselinjen til nettleseren.

2.

Få en fast IP-adresse fra Internett-leverandøren. En fast IP-adresse vil koste mer enn din standard DSL-linje, som vanligvis ikke bruker en fast IP-adresse. Domenenavnet du sikret i trinn 1, vil være knyttet til din IP-adresse på DNS ​​eller Domain Name System, servere for å tillate at folk finner serveren din ved navn.

3.

Få en høyhastighets Internett-tilkobling fra Internett-leverandøren eller Internett-leverandøren for å støtte båndbredden som trengs for en webserver. En oppringt tilkobling virker ikke, slik at du trenger minst en kabelforbindelse eller DSL.

4.

Installer og konfigurer en brannmur på serveren din for å tillate port 80 trafikk til serveren din. Port 80 er standard nettleserport for HTTP-trafikk. Dette vil blokkere uønsket Internett-trafikk, noe som gjør serveren din tryggere.

5.

Installer webserverprogramvare på serveren din. Flere populære eksempler er IIS (Microsoft 's Internet Information Services), Apache 2 og Tomcat. Konfigurer serveren i henhold til den spesifikke programvareleverandørens instruksjoner. Bytt standard webside med websiden din og test serveren fra hjemmenettverket.

6.

Prøv å få tilgang til webserveren din utenfor hjemmenettverket ditt. Hvis du ikke kan komme dit, må du gå tilbake og sørge for at du har fulgt hvert trinn riktig. Hvis du kan komme til nettstedet ditt utenfor nettverket ditt, er du nå en webserveroperatør!

Tips og advarsler

  • Hosting din egen server er risikabel - vær oppmerksom på sikkerhet.
  • Mens web server hosting kostnader har falt betydelig gjennom årene, med noen hosting selskaper som tilbyr gratis web hosting, gjør beslutningen om å være vert for din egen server er fortsatt et gyldig alternativ. Ideen om å administrere din egen server, og ikke stole på sikkerheten til dine applikasjoner og data til noen andre, er attraktiv for mange web-entreprenører. Selv om det tar et dyktighetsnivå for å gjennomføre et slikt eventyr, er det gjennomførbart og kan være svært givende. Men vær forsiktig, det er risiko for å være din egen hosting leverandør.

    
    Copyright © 2010-2019