Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kobler du en T1-linje til et LAN

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Installer T1-grensesnittkortet i ruteren som kobles til Internett. Programmér den i henhold til dine spesifikke ruteren instruksjoner. I noen tilfeller må du kanskje bare koble den inn, eller ruteren din kan allerede ha et T1-grensesnittkontakt.

2.

Plugg den ene enden av patchkabelen inn i ruteren T1-grensesnittkontakt.

3.

Koble den andre enden til telefonkontakten. Tilkoblingen din er fullført, og alle arbeidsstasjonene dine skal ha Internett-tilgang.

Tips og advarsler

  • Grensesnittkortet i ruteren din kan bli omtalt som en WAN-grensesnittkort (wide area network) og kan ha andre alternativer enn T1, som fraksjonert T1 eller T3.
  • Det formelle navnet på en RJ-45-kontakt er USOC RJ-48C.
  • li> Om nødvendig, bør WAN-grensesnittet i ruteren kun opprettes av en kvalifisert administratør av LAN-nettverk, trent for din spesielle router. I et lokalt nettverk (LAN), kommuniserer flere datamaskiner - kalt 'klienter' - via rutere for å koble til serverne som holder programmer som kundene deler. Hele systemet kobles til Internett via en egen ruter. Tilkoblingen fra ruteren til Internett kan være T1, som kobles til 1.544 megabit per sekund. T1-linjen kommer fra telefonselskapet eller tjenesteleverandøren, med et tilkoblingspunkt som aksepterer en RJ-45-kontakt. Sett Internett-ruteren så nær telefonselskapets tilkoblingspunkt som mulig.

    
    Copyright © 2010-2019