Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik bytter du en PC til en medieserver

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen på datamaskinen du vil opptre som en medieserver. Klikk på 'Kontrollpanel' for å åpne et konfigurasjonsvindu.

2.

Klikk på 'Nettverk og Internett' i Kontrollpanel og klikk deretter 'Hjemmegruppe.' Merk av i boksen ved siden av mediet du vil dele. Sjekk både 'Musikk' og 'Videoer' for å dele begge medietyper.

3.

Merk av i boksen merket 'Del mine bilder, musikk og videoer til alle enhetene i nettverket mitt .' Klikk på 'Lagre endringer' for å lagre innstillingene.

4.

Klikk på Windows 'Start' -knappen igjen. Klikk på 'Alle programmer' og klikk 'Media Player.' I den åpne applikasjonen klikker du på 'Bibliotek' -fanen. Klikk på 'Media Sharing' for å åpne et konfigureringsvindu.

5.

Merk av i boksen 'Share my media' i det åpne vinduet. Klikk 'OK' for å fullføre delingskonfigurasjonene. Datamaskinen din er nå vert for og deler medier for resten av brukerne på nettverket ditt.

Windows 7-datamaskinen lar deg konfigurere operativsystemet som en medieserver. Du deler musikk og filmer fra datamaskinen, og andre datamaskiner på nettverket registrerer det delte mediet. Media Player spiller deretter disse filmene og musikkfiler fra hvor som helst i nettverket ditt. For å slå PCen din til en medieserver, må du først dele filene dine på datamaskinen.


Copyright © 2010-2019