Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan fabrikken gjenopprette en datamaskin

Postet av : Magnus Ekblad

Datamaskiner kan være stor elektroniske elementer, unntatt når det oppstår problemer med dem. En rask måte å løse mange problemer med datamaskin som kjører Windows uten timer tilbrakt feilsøking er å gjenopprette den til fabrikkinnstillingene. Gjenopprette datamaskinen til fabrikkinnstillingene kan eliminere treg drift, registret problemer, virus problemer, spyware spørsmål og mer. Og en fabrikk restaurering av datamaskinen kan redusere behovet for en full installasjon av Windows
en.
Ta sikkerhetskopi av alle data du vil beholde og slå av datamaskinen.
to.

Boot datamaskinen ved å trykke på power-knappen.
tre.
Trykk på F-tasten som åpner fabrikk reset-menyen. Dette vil variere fra produsent til produsent. For eksempel, Dell-maskiner er vanligvis F10, mens Acer-maskiner er vanligvis Alt + F10. Hvis du er usikker, kan du kontakte produsenten av datamaskinen.
Fire.
Velg alternativet for å gjenopprette fabrikkinnstillingene, og klikker gjennom instruksjonene. De fleste datamaskiner vil gå gjennom et lite sett med skjermer for å sikre at du vil gjenopprette datamaskinen til fabrikkinnstillinger. Sørg for at du fortsetter gjennom ved å velge enten Ja, Fortsett eller OK. Disse skjermene skal være selvforklarende.
Fem.
Velg "Finish" ved den endelige skjermen og datamaskinen starter på nytt til fabrikkinnstillingene. Hvis problemene er fortsatt opplevd etter at fabrikkinnstillingene er gjenopprettet, kan en installasjon av Windows være nødvendig. Se link under for mer informasjon.

Tips og advarsler


  • sikkerhetskopi av kritiske data ofte for å unngå å miste den ved et uhell.
  • Alle eksisterende data vil gå tapt i løpet av denne prosessen.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011