Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du sletter data restaurering

Postet av : Valon Istrefi

Restaurering data kan være nøkkelen til å gjenopprette programmer og informasjon på datamaskinen i tilfelle en krasj, eller hvis du har til å tilbakestille datamaskinen til en tidligere dato. Ofte, men ønsker en bruker å fjerne restaureringen data fra sin datamaskin til enten klare minne eller fjerne muligheten for en bruker å sjekke hennes fortid informasjon eller data. Slette restaurering data er én måte å tømme historie og tidligere aktiviteter på datamaskinen
en.
Klikk "Start"-menyen i nedre venstre hjørne av skrivebordet og klikk på "Min datamaskin".

2.
Klikk "View System Information" i "Min datamaskin"-menyen.
tre.
Klikk "System Restore"-fanen i "System Information" menyen og klikk boksen som leser "Slå av systemgjenoppretting. "
fire.
Start maskinen på nytt. Dine restaurering data vil bli slettet, sammen med sine data-lagring programmering.

Anbefalte artikler

Copyright © 2011