Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å sjekke datamaskinkonfigurasjon

Postet av : Stefan Svensson

Det finnes flere forskjellige typer konfigurasjoner på datamaskinen din. Du kan sjekke konfigurasjonen av harddisken, skrivere, nettverk og /eller nettlesere, noe som er nødvendig når du installerer ny programvare /hardware eller feilsøking et problem. Følgende viser hvordan å sjekke BIOS (harddisk) og browser konfigurasjoner

Sjekk BIOS-konfigurasjoner for Windows NT og XP


en.
Angi Setup Utility. Du må starte datamaskinen på nytt, eller makt den opp hvis den er slått av. Når systemet begynner å starte på nytt, treffe Delete-tasten for å gå inn i Setup Utility. Sjekk med systemet, og noen systemer krever at du treffe en annen tast for å gå inn i Setup Utility. Hvis du ikke vet, bare lese på skjermen når datamaskinen slås opp.
To.
Klikk på kategorien Avansert når du er i Setup Utility.

3.
Klikk på Boot egenskaper knappen fra kategorien Avansert.
fire.
Sjekk konfigurasjoner. På Boot funksjoner "siden i Setup Utility, vil du se alle BIOS-konfigurasjoner. Noter ned konfigureringsinnstillingene som du trenger. Hvis du er her for å endre noen innstillinger, sørg for at du er kjent med det du er i endring. Hvis du ikke er, skrive ned den opprinnelige innstillingen, slik at du kan endre det tilbake hvis det oppstår problemer. Etter at du har gjort endringene, slo F10 på tastaturet for å lagre eventuelle endringer.
fem.

Exit Setup Utility, og start maskinen for å bruke de nye innstillingene.

Sjekk din nettleser konfigurasjoner


en.
Åpne en ny forekomst av nettleseren din. Du må kanskje sjekke din nettleser konfigurasjoner for å sørge for at datamaskinen har alle nødvendige komponenter for å gjøre et nettbasert kurs, eller å gå til et bestemt nettsted. Mange ganger området sender deg link der du kan sjekke i nettleseren konfigurasjoner for å se om nettleseren er kompatibel. Hvis du bare ønsker å sjekke grunnkonfigurasjonene i nettleseren din, fortsett videre med neste trinn.
To.
For IE eller Firefox nettlesere --- med webleseren åpen --- klikk på Tools fra menylinjen. Velg Alternativer (Firefox) eller Alternativer for Internett (Internet Explorer). Den boksen som kommer opp vil ha alle konfigurasjoner for leseren din. Klikk på de ulike fanene for å se de forskjellige konfigurasjonsgruppe sett.
Tre.
For Firefox eller Safari nettlesere på en MAC maskin, klikker du på Safari eller Firefox-menyen. Den konfigurasjoner vinduene kan tas opp ved å klikke på "Preferences" alternativet. Klikk på de forskjellige kategoriene for å se konfigurasjoner av forskjellige innstillinger gruppen sett.

Tips og advarsler


 • Hvis du rotet opp innstillingene i Setup Utility, traff ESC-knappen for å gjenopprette datamaskinens standardinnstillinger.
 • Det er veldig farlig å rote rundt i datamaskinens konfigurasjon uten å vite hva du ser etter. Det finnes innstillinger i BIOS som kan forhindre at din datamaskinen starte på nytt hvis du endrer feil ting.
  Previous:nothing
  Next:Slik aktiverer Alternativer for Internett
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011