Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å gjenopprette datamaskinen til sin beste alder

Postet av : Annika Hultén

Er din pc treg? Er det tar evigheter å laste noe. Vel, forutsatt at du ikke har en datamaskin fra 1990, jeg kan muligens hjelpe deg gjenopprette noe av den hastigheten som er blitt redusert fra din trofaste pc. ! Les om

Du trenger:.
Computer (selvfølgelig) MobiltelefoniInternett.
kunnskap til å lese så du kan lese min guide =).
en boks med komprimert luft.


en.
La oss komme ned til det skitne arbeidet. Første først. Få det kan av komprimert luft. Så mange mennesker noen ganger tror en treg datamaskin er på grunn av maskinvare eller programvare problemer. I noen tilfeller er det, men ikke alltid. Lar utelukke dette først. Når en datamaskin overopphetet, bremser det ned, fordi komponentene ikke kan arbeide til optimal ytelse. Så, bruk trykkluft på ventilene i baksiden av pc-boksen, eller hvis du har en bærbar PC, i et uttak for bærbare. Sørg for at du får all den skitt og støv og ekkel ut derfra. Nå la oss gå inn på trinn 2!
To.
Her er vi nå i trinn 2! Nå som vi vet at datamaskinen ikke blir overopphetet, er det på tide å begynne å se inn i installerte programmer på datamaskinen din. Gå til kontrollpanelet. For å komme dit, klikk start, deretter Kontrollpanel (i vista). Deretter klikker du på legg til /fjern programmer. Når du er der, begynne å lete rundt etter noe som du synes er uvanlige eller at du ikke bruker eller aldri installert. Noen ganger når du laster ned ting ut av nettet og installere dem, kommer de sammen med søppel som bremser ned din pc fordi den kjører i bakgrunnen. Når du har kvittet deg med noen søppel i programmene dine, gå til download. com og søk etter TweakNow RegCleaner fire. 2 og laste ned og installere den. Se deg i trinn 3!
Tre.
Hei der. Nå som du har lastet ned som ryddig programmet og installert det, å it't tid kjøre det og bli kvitt gamle foreldet registeroppføringer. Når du kjører programmet du vil ønske å klikke på knappen som sier skanne registeret. La det scan. Dette kan ta litt tid avhengig av hastigheten på din PC-komponenter og hvor store registret er. Når det er gjort skanning, klikker du på "ren registret" knappen. Voila! Nå registret er rengjort. Du kan også klikke på "defragmentere registeret"-knappen også. Jeg anbefaler denne. Se deg i trinn 4!
Fire.
Alright. Så langt har vi renset ventiler, ble kvitt søppel programmer, og renset og defragmentert vårt register. Hva mer kan jeg gjøre chsawchuk? Vel, Det er på tide å sjekke våre spesifikasjoner. Jeg anbefaler 2gig av system ram for alle datamaskiner som brukes mye og har en masse ting som skjer med den. Hvordan sjekke dette på er å høyreklikke på "min datamaskin" og klikker på egenskaper. Nede på bunnen av det popup-vinduet, vil den fortelle deg hvor mye ram eller minne du har. Sannsynlig, hvis du bare kjører 512 MB RAM, som kan være en av dine problemer. Jeg ville få litt mer. Ram er enkel å installere og kan gjøre en stor innvirkning på datamaskinens ytelse. Takk for å lese denne artikkelen eHow og håper for deg å lese mer av meg.

Tips og advarsler


 • Når du kjøper ram, har newegg. com et stort utvalg og gode priser og shipping. Du bør sjekke dem ut.
 • Ta deg god tid når du går gjennom legg til /fjern programmer. Ikke rush og avinstallere noe som gjør din pc fungerer=P
 • Få spesifikasjoner av ram før du kjøper mer. Sørg for at du får riktig type. For eksempel: SDRAM, DDR2, pc-3200, 240 pin, ikke-bufret, etc. . Bare google din type datamaskin og finne spesifikasjoner. Som om det er en dell deminsion 8400 da google dell deminsion 8400 system spesifikasjoner. Easy peasy.
  Previous:nothing
  Next:hvor å fjerne cyberlog-x gratis
  Anbefalte artikler
  
  Copyright © 2011