Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik aktiverer Alternativer for Internett

Postet av : P-O Lennartsson

Forstå hvordan du aktiverer Internet options kan du endre innstillingene på datamaskinen, slik at alle kan ha tilgang til Internet Options kategoriene som General, sikkerhet, personvern eller innhold, Connections, Programmer og Avanserte alternativer. Hvis disse kategoriene har blitt deaktivert, kan du utføre noen enkle trinn for å aktivere kategoriene og gi tilgang til noen. Hvis du kjøper en brukt eller ny datamaskin og Alternativer for Internett er deaktivert, må du aktivere dem, slik at du kan sette opp den måten nettleseren reagerer på din surfing behov.
en.
Klikk på start-knappen. I søkefeltet skriver du inn gpedit. msc og velg enter for å åpne vinduet med tittelen "Group Policy Editor. "
To.
Velg "User Configuration", som utvides vinduet. Klikk på "Administrasjon Maler" for å utvide det vinduet. Klikk på "Windows Components" for å utvide et annet vindu, og klikk på "Internet Explorer" for å utvide dette vinduet. Til slutt, klikk på "Internet Control Panel. "
Tre.
Se på høyre side av vinduet. Du vil se en liste over elementer som er deaktivert. Dobbeltklikk elementene du vil aktivere.
Fire.
Se på egenskapene vinduet og klikk "Ikke konfigurert" og "OK. " Elementet som du valgte er nå aktivert.
Fem.
Gjenta disse trinnene for hver av de Alternativer for Internett kategoriene du ønsker å aktivere. Aktiver alternativene du trenger tilgang til før du lukker "Group Policy Editor. "

Tips og advarsler


  • å deaktivere kategoriene i Alternativer for Internett, kan du velge "Aktiver" og "OK" for å forby tilgang til denne kategorien og fjerne sitt navn fra fanen delen.
    Anbefalte artikler
    
    Copyright © 2011