Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer skjermsparere som ikke vil installere

Postet av : Magnus Ekblad

Har du noen gang snublet over en flott skjermsparer som du elsket, men det oppstod problemer prøver å installere den? Vedtaket for dette problemet gjelder manuelt installere skjermspareren gjennom datamaskinens Control Panel. Installere en skjermsparer vanligvis ikke kaller for denne type handling, men desperate tider krever desperate tiltak. Lære å installere en skjermsparer manuelt vil gjøre det mulig for deg installere noen som støter fancy, men kanskje kan presentere problemer med installering

Du trenger:.
Administrator rettighetene til Control Panel.


en.
Last ned skjermspareren av ditt valg. Når du klikker på koblingen for nedlasting for skjermbeskytteren, velg "Lagre" for å lagre skjermspareren filen på datamaskinens harddisk. Bare å kjøre filen ikke vil tillate deg å installere skjermspareren på maskinen din.
To.
Installer skjermspareren. Dobbeltklikk på "Min datamaskin" ikonet link på skrivebordet på datamaskinen skjermen. Klikk på "Siste elementer"-kategorien når "Min datamaskin", åpnes i Windows Utforsker. Finn skjermspareren filen og høyreklikk over det. Velg "Install". Skjermspareren vil bli installert umiddelbart og plassert i datamaskinens skjermsparer katalog. Datamaskinen vil høres ut som en indikasjon på installasjonen.
Tre.
Åpne Control Panel. The Control Panel-mappen er vanligvis plassert i Start drop-down menyen mappen fanene. Få tilgang til Start-menyen, finn Control Panel-mappen i drop-down menyen, og dobbeltklikk på den for å åpne den.
Fire.
Gå til datamaskinens "Utseende og personalisering" innstillinger i Kontrollpanel. Når Kontrollpanel åpnes, klikker du på kontrollpanel visningsalternativ som skal vises i øvre venstre hjørne av Control Panel skjermen. Utseende og personalisering innstillinger ikon vil da bli vist i den andre kolonnen på høyre side av skjermen. Dobbeltklikk på innstillingene ikonet for å få tilgang til alternativer.
Fem.
Velg å endre skjermsparer i personalisering området av innstillingene. Klikk på "Endre Screen Saver" under dine personlige tilpasninger.
6.
Endre skjermbeskytteren til den du nettopp installerte. Klikk på drop-down bar når skjermspareren dialogboksen åpnes. Finn skjermsparer du nettopp installerte til katalogen. Klikk på "Apply" og velg "OK" for å fullføre endringen.

Tips og advarsler


  • Disse instruksjonene er spesielt utviklet for Windows-operativsystemer. For å installere skjermsparere i andre operativsystemer, se Resources.
    
    Copyright © 2011