Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bli kvitt msn virus

Postet av : Annika Hultén

MSN virus er virus som spres via MSN Messenger-tjenesten, og kan påvirke datamaskinens ytelse. Å unngå å få en MSN-virus, aldri klikk noen koblinger eller åpne filer fra ukjente kilder. Når du har en MSN virus, kan datamaskinen kjøre saktere eller spionprogramvare kan bli installert som kan kompromittere din personlige informasjon. Noen eksempler på filnavn for MSN virus er "goll. exe," "loadadv455. exe," "one. exe," "drsmartload. exe" og "two. exe. " Du kan bruke flere teknikker for å bli kvitt en MSN virus.

Du trenger:
Computer
. Windows OS.


en.
Kjør et søk på datamaskinen din ved hjelp av antivirusprogrammet. Kjør en full system scan for å oppdage og fjerne eventuelle virus du har fått fra MSN. Sørg for at antivirusprogrammet er oppdatert med de nyeste virusdefinisjonene.
To.
Gå til "Legg til /fjern programmer"-menyen finner du under Kontrollpanel. Windows vil fylle en liste over programmene som er installert på datamaskinen. Hvis du ser noen uautoriserte programmer som kan ha vært installert fra en MSN virus, klikk på "Avinstaller" for å slette den fra datamaskinen din.
tre.
Stopp viruset i å kjøre på datamaskinen din. Hold nede "Ctrl" "Alt" og "Del" tastene samtidig for å åpne Oppgavebehandling. Klikk på "Prosesser"-kategorien. Hvis du ser noen av filnavnene forbundet med MSN virus, velg deretter "Avslutt prosess. "
Fire.
Finn og slette filen som inneholder MSN-viruset. Hvis du kjenner filnavnet, kan du bruke "Søk" verktøyet på Windows for å finne den. Velg "Slett" for å sende den til papirkurven og så tømme papirkurven.

Tips og advarsler


  • Husk å starte datamaskinen på nytt etter fjerning av MSN virus fra datamaskinen.
    
    Copyright © 2011