Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette meg registret gratis

Postet av : Camilla Näslund

Hvert program du installerer på datamaskinen skaper en rekke register verdier på harddisken. Når du fjerner et program disse verdiene er ikke alltid slettes, noe som betyr at etter hvert systemet blir rotete med unødvendige registerfiler. Du kan fikse datamaskinens rotete register for gratis ved å laste ned og bruke en registret rengjøring verktøyet. Avhengig av hvor mange unødvendige registerfiler har bygd opp på systemet ditt, kan du merke en alvorlig økning i systemet fart etter innfesting av registret.

Du trenger:
registret rengjøring verktøyet


en
Følg en av linkene i Resources til en gratis registret rengjøring verktøyet. . . Last ned og installer et program som "Eusing Registry Cleaner" eller "Wise Registry Cleaner. "
To.
Klikk "Fil" og velg "Backup Full Registry. " Klikk "Lagre" for å lage en sikkerhetskopi av din nåværende register filene i tilfelle en fil er slettet senere at du fortsatt trenger.
Tre.
Mark hver av boksene på venstre side av skjermen. Klikk på "Scan Registry Issue" og vent til programmet for å søke etter register verdier som må fikses.
Fire.
Klikk på hvert av alternativene ved siden av ødelagte registerverdiene. Klikk på "Repair Registerverdi" knappen.
Fem.
Velg "OK" når programmet er ferdig å fullføre fikse datamaskinens register filer.

Tips og advarsler


  • Du må kanskje velge ulike alternativer for å kjøre registret rengjøring prosessen hvis du bruker en annen registret renhold programvare verktøyet. Åpne programmets "Hjelp"-menyen hvis du har problemer med å få prosessen i gang.
  • Før du kjører registret rengjøring programmet sikkerhetskopierer alle viktige filer eller programmer til en ekstern kilde, for eksempel en USB-hopp-stasjon eller en overskrivbar DVD. Hvis en feil registeroppføringen filen er slettet og du må installere operativsystemet på nytt, vil du fortsatt ha filene du trenger.
    
    Copyright © 2011