Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan stopper jeg pop ups på min datamaskin?

Postet av : Stefan Svensson

Computer pop ups er vinduer som vises på en dataskjerm som inneholder reklame eller andre opplysninger som brukeren sannsynligvis ikke hadde tenkt å se. Pop ups oppstår vanligvis mens du surfer på Internett eller etter inngåelse av malware-program, som adware eller spyware fra Internett. De fleste datamaskinen pop ups kan stoppes ved å ansette noen annen Internett sikkerhetstiltak

Antivirus og Brannmur

The første steget du bør ta for å stoppe pop ups er å sørge for at du bruker antivirus og brannmur programvare når du er på Internett. Brannmurer er programmer som kan blokkere uønskede tilkoblinger på Internett, noe som kan hjelpe luke ut kilder til pop ups får tilgang til datamaskinen din. Windows baserte datamaskiner kan kjøre en grunnleggende brannmur som heter Windows-brannmur, mens tredjemann brannmurer kan også brukes som supplement til Windows-brannmur eller beskytte en datamaskin som ikke har noen brannmur innebygd i operativsystemet.

Antivirus programvare beskytter datamaskinen ved å overvåke det for mistenkelig aktivitet og skanning av datamaskinen data for virus. Ved hjelp av et oppdatert antivirusprogram kan forhindre ondsinnet programvare som spyware og adware fra å komme på datamaskinen din og generere uønskede pop-ups. Hvis du har problemer med pop ups det er en god idé å kjøre en full system scan med antivirusprogrammet. Er

nettlesere

Siden pop ups et velkjent problem på internett, mange internett nettlesere inneholder bygge i pop up blokkering evner. For eksempel har Internet Explorer kjører på Windows Service Pack 2 bygget i pop up blokkering. Nye versjoner av andre nettlesere som Mozilla Firefox og Safari inneholder også internet security og personvern tiltak. Hvis du opplever problemer med pop ups, vurdere å prøve en annen nettleser eller endre innstillingene for din nåværende nettleser. Øke strenghet med sikkerhet nettleseren bruker kan bidra til å eliminere noen pop ups.

Pop Up-stopper

Bortsett fra pop up blokkering innebygd i nettlesere, det finnes også programmer som er laget spesielt for å blokkere pop ups som kan hjelpe alle nettlesere overvinne dukker opp problemer. I tillegg, kan verktøylinjen add-ons for eksisterende nettlesere ofte legge ekstra pop up blokkering funksjonalitet. Selv om disse programmene, og add-ons kan fungere godt for å blokkere pop ups, kan de også bruke opp systemressurser og tar opp plass på nettleseren din, så de er ikke alltid ideelt.

Spyware Skirens

Hvis du har pop ups på maskinen din som ikke synes å svare på alt du gjør, kan du bli infisert med adware eller spyware. Spyware og adware fjerning programmer som Ad Adware og Spybot Search and Destroy er gratis å bruke og kan bidra til å fjerne skadelig programvare som kan være årsaken pop ups. Det er en god idé å holde en spyware fjerning verktøy på datamaskinen din til enhver tid, holde den oppdatert og skanne datamaskinen for malware trusler hver uke eller to.


Copyright © 2011