Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan logge på automatisk med Windows Vista

Postet av : P-O Lennartsson

Det er tider som du kanskje ønsker å stille inn maskinen til å logge inn automatisk. Disse tidene vil omfatte når det ikke er en sikkerhetstrussel. Hvis du har en datamaskin hjemme som ikke er et domene, og er du den eneste i og ut av hjemmet, eller hvis du bare vil bruke én konto på en datamaskin og ikke foreta nye pålogginger for flere brukere da dette alternativet i Windows Vista kan . være akkurat riktig for deg

trenger Du:
datamaskin som kjører Windows Vista


en
Start ved å skrive control userpasswords2 i søkefeltet. . . Trykk enter og du må kanskje legge inn et passord for å komme forbi neste del. Ikke å bekymre deg om. Ingen, men en administrator på den datamaskinen bør være å prøve å komme til denne delen av datamaskinen. Windows Vista vil bare la en administrator sette automatisk innlogging opp.
To.
Fjern merket som er merket "brukere må angi et brukernavn og passord for å bruke denne maskinen". Klikk deretter Bruk for å lagre endringene. Det vil være en automatisk logge på boks hvor du kan skrive inn passordet og klikk OK for å bekrefte det. Sjekk "brukerkontoer" boksen og klikk ok for å lagre endringene. Du skal kunne lukke alle vinduer og start datamaskinen på nytt. Når du har gjort dette maskinen vil logge inn uten å spørre om et brukernavn og passord.
Tre.
Vær oppmerksom på at ved å gjøre dette du gir alle som har fysisk tilgang til maskinen full kontroll av en administrator konto. De står fritt til å gjøre alle de samme endringene som du blant annet få inn dokumenter og endre egendefinerte innstillinger. Vær forsiktig at dette alternativet er brukt med omhu.


Copyright © 2011