Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan komme til viften i en bærbar VAIO

Postet av : Camilla Näslund

Sony Vaio bærbare har to kjølevifter bygget inn sin lille rammen. Over tid kan disse fans blir tilstoppet med støv og skitt. Dette kan føre til at maskinen overopphetes, potensielt skade prosessoren og komponenter inne i maskinen. Også, hvis en eller begge av fans ikke fungerer, kan dette raskt føre til at datamaskinen overopphetes. Tilgang til fans er nødvendig å bytte dem

Du trenger:. .
Små Philips skrujern
Liten flat skrutrekker.


en.
Slå av den bærbare datamaskinen og slå den med forsiden ned på et flatt underlag. Koble fra alle tilkoblinger og strømforsyning. Bruk Philips skrujern for å skru ut skruene rundt kantene som har en liten pil ved siden av dem. Bare fjerne disse merket skruene.
To.
Forsiktig slå den bærbare datamaskinen vendt opp og åpne den hele veien slik at skjermen er så langt tilbake som det kan gå. Sett den flate skrujern i mellomrommet mellom toppen av tastaturet og den øverste panelet mellom skjermen og tastaturet. Forsiktig lirke denne plast panelet opp og ut av den bærbare datamaskinen.
Tre.
Bruk Philips skrujern for å fjerne de tre skruene som holder rett over tastaturet. Disse blir synlige etter fjerning av plast panelet. Løft tastaturet øverst kantene og skyv den mot skjermen til den løfter ut av laptop rammen.
Fire.
Løsne de tre holder skruene som holder den store metallplaten som er rett under tastaturet. Du vil se fansen gjennom åpningen i platen.
Fem.
Løft opp venstre side av metallplaten som du skyver den mot venstre til du kan løfte den ut av laptop ramme.
6.
Løsne de tre holder skruene som holder fansen 'bolig på plass. Løft fans rett opp for å koble fra hovedstrømmen kontakten fra hovedkortet.

Tips og advarsler


  • Vær forsiktig, som prosessoren chip kan løsne når du løfter fans ut av den bærbare datamaskinen. Sjekk undersiden av fans for å sikre at chip er ikke sitter fast i viftehuset.
    Previous:nothing
    Next:hvor å endre skriften på en stasjonær
    
    Copyright © 2011