Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne antivirus pluss trojan

Postet av : P-O Lennartsson

Antivirus Plus er et falskt program som lurer deg til å tro det er en legitim sikkerhetsverktøy. En gang installert, kjører Antivirus Plus skanner på maskinen din og viser falske meldinger om virus, trojanere og spyware det krav er på datamaskinen din. Det prøver å lure deg til å kjøpe den fullstendige versjonen av den skadelige programvaren. Ikke fall for denne svindelen, men i stedet, fjerner du denne falskt antispyware program fra datamaskinen
1. .
Sikkerhetskopier datamaskinen ved hjelp av Systemgjenoppretting. Klikk på Windows "Start"-knappen, og velg "Alle programmer". Velg "Tilbehør" og velg deretter "System Tools. " Klikk på "System Restore" for å starte backup verktøyet.
To.
Klikk på "Opprett et nytt gjenopprettingspunkt," og klikk på "Next". Skriv inn et navn for gjenopprettingspunkt, og klikk på "Create" for å sikkerhetskopiere din datamaskin.
Tre.
Terminer Antivirus Plus prosesser. Start Task Manager ved å trykke på "Ctrl", "ALT" og "SLETT" tastene på tastaturet samtidig. Klikk på "Prosesser"-kategorien. Klikk på "AntivirusPlus. exe," og klikk på "End Process. " Terminer følgende resterende prosessene: rundll32. exe, Antivirus Plus. lnk, og Avinstaller Antivirus. lnk. Lukk Task Manager.
Fire.
Klikk på Windows "Start"-knappen, og klikk på "Søk". Klikk på "Alle filer og mapper" og klikk på "Flere avanserte alternativer. " Sett en hake på alle alternativene gitt for å øke sjansene for å finne ondsinnede Antivirus Plus-filer. Søk etter og slett følgende filer: AntivirusPlus. exe og rundll32. exe.
fem.
Klikk på Windows "Start"-knappen, og klikk på "Start Søk" (Windows 7 eller Vista), eller "Run" (Windows XP) . Skriv inn "regedit" (uten anførselstegn), og trykker på "Enter"-tasten for å starte Registerredigering.
6.
Klikk på "+"-symbolet ved siden av "HKEY_LOCAL_MACHINE "-mappen på venstre panelet, og klikk på" PROGRAMVAREN "-mappen. Klikk på "Microsoft"-mappen, og klikk på "Windows"-mappen. Klikk på "CurrentVersion," og klikk på "Run. " Høyreklikk på "AntivirusPlus" oppføring, og klikk på "Slett. «Lukk Registry.
7.
Tøm papirkurven, og start datamaskinen på nytt.

Tips og advarsler


  • Alltid sikkerhetskopi av datamaskinen før du fjerner skadelige programmer.
    
    Copyright © 2011