Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette en mac bluetooth mus

Postet av : Jan-Olof Stoor

Selv om det er mange Bluetooth mus alternativer på markedet som er kompatible med Mac-maskiner, er det bare Magic Mouse designet og produsert av Apple for Mac-maskiner. The Magic Mouse har støtte for noen av de multi-fingerbevegelser at Apple har blitt kjent for, og har langt mer avansert teknologi enn tradisjonell mus. Dessverre, når noe går galt med musa, er det ikke mer enn en paperweight

Du trenger:.
Bluetooth Magic Mouse
. Spare batterier.
Apple-maskinen.

Software feilrettinger


en.
Tilbakestill Systemvalg. Hvis det er enkelte funksjoner som ikke jobber på Magic Mouse, sjekk deretter System Preferences. Gjør dette ved å klikke på Open Apple og gå til Systemvalg og klikke på ikonet Mouse. Det kan være at alternativene som du prøver å bruke ennå ikke har blitt aktivert, for eksempel høyre knapp klikke.
To.
Oppdater programvaren. Klikk Åpne Apple og velg Software Update. Hvis du ikke kan oppdatere programvaren du bruker denne automatiske søk og nedlasting funksjonen, gå til Apples hjemmeside og laste ned hver oppdatering individuelt.
tre.
Last ned drivere for andre nettlesere som du kan bruke som Firefox og Chrome. The Magic Mouse er primært laget for å utnytte sin rulling funksjoner med Safari, men det finnes også trådløse drivere tilgjengelig for at Magic Mouse til å rulle både vertikalt og horisontalt i Firefox og Google Chrome nettlesere. Se andre referanse nedenfor for koblinger til disse driverne.

Hardware fix (Mac Pro)


en.
Åpne dekslet for Mac Pro. Noen brukere har oppdaget at Apple ikke klarte å koble riktig ledninger merket "1", "2", "3" og "BT" til Bluetooth styret som ligger under den andre SATA-stasjonen og bak logikk styret. Se den tredje referansen link for detaljerte bilder av dette stedet i tårnet ditt.
To.
Koble fra alle fire ledninger.
Tre.
Koble antennen "1" til Bluetooth-modul, antenne "2" til den øvre flyplassen modulen, antenne "3" til nedre flyplassen modulen og la antenne "BT" frakoblet.
fire.
Put hylsen tilbake på Pro, og du vil være klar for en Bluetooth-tilkobling. Du vil kjenne deg gjorde ledninger feil hvis trådløst er påvirket negativt.

Tips og advarsler


  • Dead batterier er også en vanlig årsak til musen funksjonsfeil. Sjekk hvor mye strøm ved å klikke på den blå Apple, gå til Systemvalg og klikke på ikonet Mouse. Dette vil fortelle deg hvor mye makt, om noen i det hele tatt, er igjen i musen. Hvis batteriet er lavere enn 20%, vurdere å endre batteriene å se om ytelsen blir bedre.
    Previous:nothing
    Next:hvordan å lage en spansk n på tastaturet
    
    Copyright © 2011