Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bli kvitt Netsky virus

Postet av : Jeanette Morales

The Netsky-viruset (aka W32. Netsky @ mm) er en ondsinnet parasitt som i hemmelighet installerer på datamaskinen din. En gang installert, det lanseres pop-ups, som hevder at datamaskinen er infisert med spyware. Det viser hele tiden en "Spyware Alert" melding til lure deg til å kjøpe fullversjonen av falske program. Ikke fall for Netsky virus falskt anti-spyware teknikker. Fjern denne skadelige parasitten og alle dets tilknyttede filer trygt ved hjelp av verktøyet for fjerning
1. .
Klikk på Windows Start-menyen og høyreklikk på "Min datamaskin". Klikk på "Properties" for å starte System Properties dialogboksen. Klikk på "System Restore"-fanen. Klikk på "Slå av Systemgjenoppretting på alle stasjoner" og klikker "OK" for å lagre endringene. Når du blir bedt, starte datamaskinen på nytt.
To.
Gå til W32. Netsky @ mm Removal Tool nedlastingssiden (se Ressurser) og klikk på "Download Removal Tool"-linken. Når du blir bedt, klikk på "Lagre" og laste ned Netsky fjerning verktøyet til skrivebordet ditt.
tre.
Dobbeltklikk på "W32. Netsky @ mm Removal Tool" på skrivebordet for å starte den. Klikk på "Start"-knappen og la fjerning verktøy til å kjøre og fjerne Netsky viruset.
Fire.
Start datamaskinen på nytt når fjerningen er fullført. Når Windows igjen, kjører verktøyet for fjerning igjen for å sikre at datamaskinen er fri fra Netsky parasitten.
Fem.
Gå tilbake til kategorien Systemgjenoppretting ligger i System Properties dialogboksen og re-aktiverer Systemgjenoppretting. Restart datamaskinen for å fullføre fjerningen.


Copyright © 2011