Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette et virus infiserte datamaskinen

Postet av : Annika Hultén

Datamaskiner kan få virus flere forskjellige måter. Du kan få et virus i en e-post eller gjennom en delt disk som du kopierte et program eller en fil fra. Oftest datavirus angriper datamaskinen mens du er online og besøker et nettsted som har virus gjemt i den, eller du laste ned et program som fungerer som en trojansk hest. Heldigvis, det er spesifikk programvare laget for å bekjempe virus

Du trenger:.
Antivirus software


en
Kjøp en datamaskin antivirus program. . . Du kan kjøpe en dyrere program som McAfee, eller finn gratis virus programvare på nettet. Pris er ikke alltid en indikasjon på hvor godt et program fungerer, imidlertid. Mange gratis programmer fungerer bra. Du bør kjøpe programvare fra en butikk, eller laste det ned fra en ikke-infiserte maskinen og satte den på disken.
To.
Koble datamaskinen fra Internett. Sett inn antivirusprogrammet disken og installere programmet. Datamaskinen vil trolig må startes på nytt.
Tre.
Start antivirus programmet og velg alternativet for å sjekke alle filer på datamaskinen din. Dette kan ta flere timer. Noen virus kan ikke slettes eller fast med en gang, og du må starte og kjøre programmet igjen på programvarens spørre.

Previous:nothing
Next:hvor å fjerne en NetZero verktøylinje

Copyright © 2011