Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du slår en avi fil til en mp4

Postet av : Ulf Friberg

Den AVI filmfil utvidelse tilsvarer Microsofts Audio Video Interleave format. AVI-filer ansette minimal video og audio kompresjon, som resulterer i høy kvalitet avspilling med nedsiden av store filstørrelser. Avis kan bli spilt i de fleste multimedia jukebokser, men brukere ønsker å konvertere dem til Moving Picture Experts Group's MP4 container for visse formål, for eksempel avspilling på bærbare medier enheter. Et utvalg på online konverteringsverktøy kan snu AVI-filer til MP4s

Media-convert. com


en.
Legg media-convert. com. (Se "Ressurser" for link). Velg «Velg File" og finn AVI du ønsker å konvertere til en MP4. Media-konvertere gir en maksimal filstørrelse på 200 MB.
To.
Velg "AVI" som input video format. Deretter velger du "MP4" for din utgang filmen filtypen.
Tre.
Klikk "OK"-knappen for å konvertere filen til en MP4. Klikk på MP4 nedlasting linken for å motta nye filmen.

Mediaconverter. org


en.
Load mediaconverter. org (se "Ressurser" for link).
to.
Klikk på "Last opp en fil" knappen og finne AVI du ønsker å konvertere . Deretter velger MP4 som output format. Ikke-betalende brukere av MediaConverter skal laste opp filer mindre enn 100 MB.
Tre.
Klikk "Start" for å overføre filen til en MP4. Når konverteringen er ferdig, klikker du på nedlasting linken for å motta MP4.

Zamzar. com


en.
Load Zamzar. com (se "Ressurser" for link ).
to.
Klikk på "Velg fil" finn AVI-filen. Etterpå, plukke MP4 for målet format. Gratis brukere av Zamzar kan ikke laste opp videoer over 100 MB i størrelse.
Tre.
Gi Zamzar din e-post og klikk på den blå "Konverter"-knappen. Du vil bli sendt en melding med en MP4 nedlastingskobling.


Copyright © 2011