Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer en ny harddisk laptop bios på en sony vaio fx190

Postet av : Magnus Ekblad

Din Sony Vaio FX190 laster Basic Input Output System (BIOS) når den er slått på, kjører gjennom flere hardware tester. Hvis du nylig har byttet ut en fabrikk komponent med en ny enhet, for eksempel oppgradering av harddisk, BIOS gjenkjenner kanskje ikke den nye maskinvaren. Flash dagens BIOS til siste versjon levert av produsenten for å løse problemet og få FX190 fungerer

Du trenger:. . .
Blank diskett


1

Naviger til sjåførene dataoverføre web side for Sony Vaio FX190. Klikk på plusstegnet ved siden av "BIOS" overskriften, og velg deretter laste ikonet for "BIOS Update Utility" entry.
To.
Sett inn en diskett i Vaio FX190 er floppy stasjonen. Naviger til mappen der Sony BIOS-oppdateringen programmet ble lastet ned.
Tre.
Dobbeltklikk oppdateringen verktøyet kjørbare filen. Klikk "Next" og deretter "OK. " Trykk "Enter" når "Opprette KRISE disketten på stasjon A" overskriften vises.
Fire.
Skriv inn et navn på disketten i tekstfeltet, for eksempel "Bootdisk" når "Volum etiketten" menyen vises. Trykk "N" når "QuickFormat annen (J /N)" alternativet dukker opp på skjermen.
Fem.
Trykk "Enter" og vent til den nyeste BIOS-informasjon som skal lagret på disken. Klikk på "Ja, jeg vil starte datamaskinen på nytt nå" boksen, og velg deretter "Finish".
6.
Trykk "Y" når Phoenix Phlash Utility-skjermbildet vises under gjenstarte prosessen. Vent til Sony Vaio FX190 å automatisk slå av etter at BIOS er oppdatert. Ta ut disketten og slår på den bærbare datamaskinen.
7.
Trykk "F2" når Sony-logoen dukker opp på skjermen. Trykk "Escape", og deretter bla over til Sony BIOS menyen merket "Avslutt".
8.
Naviger til "Get Default Values" og trykk Enter. Marker "Ja" og trykk "Enter" igjen. Naviger til "Exit (Lagre endringer)", og trykk "Enter" for å lagre den nye BIOS-endringer.

Tips og advarsler


  • diskett må formateres før den kan brukes som en boot disk for å oppdatere bærbare BIOS. Åpne "Min datamaskin"-vinduet og høyre-klikk på alternativet for diskettstasjonen. Velg "Format" og velg "Full" alternativet. Klikk "Start" for å formatere disken.
  • Sony Vaio FX190 kan ikke laste operativsystemet som finnes på den nye harddisken før BIOS er oppdatert. Hvis det er tilfelle, laste ned BIOS-oppdateringen verktøyet og lage boot disk på en egen datamaskin. Sett boot disk i FX190 er diskettstasjonen og følger resten av prosedyren som vanlig.
    
    Copyright © 2011