Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bruke utsette på en mac

Postet av : Camilla Näslund

Mac-operativsystem har en funksjon kalt Exposé, som er et verktøy du kan bruke for mange forskjellige ting. Expose tar alle vinduene åpne på dataskjermen og viser dem side ved side med et trykk på en knapp slik at du kan se dem alle på en gang. Oppdateringer siden Snow Leopard operativsystemet vise minimerte vinduer i en annen kategori, slik at du kan maksimere og åpne dem med et enkelt klikk 1.
Åpne Systemvalg ved å klikke på "Apple"-ikonet i øvre venstre hjørne av skjermen på menylinjen og klikke "System Preferences. "Under" Personal "kategori, klikk". Expose Spaces "Standard-tasten vises på tastaturet ved et lite ikon (på mange modeller i" F3 "eller" F9 "knappen), men du kan endre hva tasten åpner hver enkelt innstilling, slik som "All Windows," "Application Windows" og "Desktop" innstillinger.
to.
aktivere Exposé ved å trykke på knappen for ditt valg på tastaturet. Den vinduene vil flytte fra sine nåværende posisjoner til å vise seg ved siden av hverandre slik at du får en full oversikt over hver enkelt. Trykk på tasten igjen for å flytte alle vinduene tilbake til sine tidligere posisjoner.
Tre.
Klikk på vinduet mens du har Expose åpen for å bringe det programmet i fokus. Likeledes, klikk på en minimert program for å bringe den i fokus og ta den ut av Dock. Trykk på knappen for å vise skrivebordet (hvis du har valgt en knapp) for å flytte alle programvinduer ut av skjermen og vise tomt skrivebord. Bruk knappen for Application Windows for å vise alle vinduene er i bruk av et enkelt program. (For eksempel, hvis du har flere Safari vinduer åpne, vil dette vise bare Safari vinduene i Expose form. )


Copyright © 2011