Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å lage en recovery cd for en emachine t2341

Postet av : Jan-Olof Stoor

Med alle de virus og spyware-programmer flyter rundt på nettet ikke det tar mye arbeid for datamaskinen for å bli smittet og begynne opplever alvorlige problemer. Du bør være forberedt på det verste og opprette en gjenopprettings-CD på forhånd i tilfelle du trenger å installere operativsystemet på din eMachine T2341 datamaskinen. Den T2341-modellen inkluderer ingen ekstra utvinning programvare fra produsenten, så du må bruke Windows sikkerhetskopiering og gjenoppretting sentrum

Du trenger:.
Rewritable DVD eller CD.


en.
Legg en tom plate i den eMachine T2341 stasjon. Lukk ned Windows auto play vindu uten å velge noen av platen alternativene.
To.
Tilgang til eMachine's Start-menyen og klikk på "Control Panel". Klikk på "Control Panel Home"-knappen hvis du er satt til "klassisk visning. "
Tre.
Klikk "Back opp datamaskinen" linken, som ligger under "System og vedlikehold "overskriften. Velg "Tilbake på datamaskin" knappen under "Sikkerhetskopier filer for hele datamaskinen" overskriften.
fire.
Velg "Ett eller flere plater"-knappen. Klikk på nedtrekksmenyen og velg alternativet for Emachine T2341 den optiske stasjonen. Klikk "Next".
Fem.
Klikk "Start Backup" for å brenne gjenoppretting av data til den tomme platen. Klikk "Lukk" når den nye recovery platen er ferdig brent.

Tips og advarsler


  • Hvis du noen gang trenger å gjenopprette eMachine T2341 plassere gjenopprettings-CD inn i optiske stasjonen, og deretter slå av datamaskinen. Slå T2341 på igjen, og trykk på "1"-tasten når maskinen starter fra gjenopprettings-CD og "Microsoft Windows Startup" menyen vises. Følg utvinning instruksjonene på skjermen.
  • En ekstra gjenopprettings-CD for T2341 datamaskin er også tilgjengelig for å kjøpes direkte via produsentens nettsider.
    
    Copyright © 2011