Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å importere video til itunes

Postet av : Annika Hultén

ITunes er et multimedia program laget av Apple Inc. som kommer innebygd med Mac-operativsystemet, men er også tilgjengelig for Windows. Du kan bruke det til å administrere musikk, abonnere på og laste ned podcaster, lage spillelister og oppdatere din iPod. Du kan også bruke den for å importere og administrere videoer som allerede er på harddisken, spille dem i iTunes og synkronisere dem til iPod. Importerer filmer til iTunes og vise dem krever ikke noen spesiell programvare eller verktøy
en.
Åpne iTunes-programmet, og aktivere "Movies"-kategorien på sidefeltet hvis den ikke er der allerede. Åpne innstillingene, og deretter se på "General" fanen. Merk av for "Movies" under "Show"-kategorien, klikk "OK" for å lagre innstillingene.
To.
Importer en video-fil ved å klikke på "File" og deretter klikke "Legg til i bibliotek. " Finn og velg filen du vil importere, og klikk "Velg". Dette kan ta litt tid, men videoen vil da dukke opp i biblioteket.
tre.
se en film ved å klikke på "Movies"-knappen på din iTunes sidepanelet, og deretter dobbeltklikke på ikonet for filmen, eller klikke på "Spill film" når du flytter musen over ikonet (som er en skjermdump fra filmen selv).
fire.
Legg videoer til iPod ved å plugge den i, så velge navnet på sidepanelet, og klikke på "Movies"-fanen. Merk av for "Synkroniser filmer," deretter velge hvilke filmer du vil overføre til iPod. Klikk "Sync", og filmene du velger vil automatisk bli flyttet til iPod.


Copyright © 2011