Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik sletter Windows 7-brukere

Postet av : Magnus Ekblad

Windows-brukerkontoer at flere folk til å bruke den samme maskinen eller nettverket samtidig som deres egne filer og innstillinger. Hvis du ønsker å slette en brukerkonto i Windows 7, må du først finne ut om du er på et domene eller arbeidsgruppe. Hjem datamaskiner er sannsynlig på en arbeidsgruppe, og kontor datamaskiner er mer sannsynlig å bli en del av et domene. Hvis du ikke er sikker, høyreklikk på "Computer" i Start-menyen, og klikk "Egenskaper". Boksen sier enten "Workgroup" eller

Slett en bruker i en arbeidsgruppe


en.
Klikk "Start" og "Control Panel".

to.
Klikk "Brukerkontoer og Family Safety," og klikk "User Accounts. "
tre.
Velg "Behandle en annen konto," og type passordet ditt hvis du blir bedt om å.
fire.
Klikk brukerkontoen du vil fjerne, og klikker "Slett konto. "
fem.
Vi snakker "Behold Files" eller "Slett filer" avhengig av om du vil beholde eller bytte filer opprettet med brukerkontoen.
6.
Klikk "Slett konto. "

Slette en bruker på et domene


en.
Klikk "Start "og" Control Panel ".
to.
Klikk på" Brukerkontoer, "og deretter" User Accounts "en gang til.
tre.

Velg "Behandle brukerkontoer," og gi et passord eller en bekreftelse om nødvendig.
fire.
Klikk "brukere for denne datamaskinen" på "Brukere" fanen.

5.
Velg riktig brukernavn, og klikk "Fjern".

Tips og advarsler


  • Hvis du er på et domene , blir alle filer som er opprettet av brukeren slettet når du sletter brukerens konto.
    
    Copyright © 2011