Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Windows 7 feilsøking: kan ikke se hjemmenettverk

Postet av : P-O Lennartsson

En Home Network på Windows 7 basert datamaskin lar deg kommunisere og dele informasjon med andre datamaskiner på nettverket. Hvis du ikke kan se Home Network, er det flere ting du kan gjøre for å løse problemet, inkludert kontroll nettverkstilkoblingen, nettverket funnet oppsett, og du operativsystemene til alle datamaskinene på nettverket.

Kan ikke se Home Network

Du kan sjekke din nettverkstilkobling ved å gå inn i datamaskinens "Control Panel," finne "Nettverk og Internett"-delen, og deretter "Nettverk og delingssenter" delen. Derfra kan du se om du er koblet til nettverket, og hvis ikke, du kan koble til igjen ved å velge det nettverket du var på og skrive inn passordet. Du kan også sette opp et nytt nettverk, men du må endre oppsettet av de andre datamaskinene også.

Network Discovery

Network Discovery styrer din evne til å se andre datamaskiner på nettverket og for dem å se deg. Windows-brannmuren blokkerer denne prosessen som standard, men du kan endre dette i "Network and Sharing" delen ved å gå inn på "Change Avansert deling innstillinger" og muliggjør "Slå på Network Discovery. "

Arbeidsgruppe Navn

Hvis de andre datamaskinene på nettverket har ulike Windows-systemer som XP eller Vista, må du sørge for at alle maskinene har samme arbeidsgruppe navn, som organiserer maskinene i nettverket. Hvis du vil sjekke arbeidsgruppenavnet i Windows 7 og Vista, finne "Control Panel", skriv "System" i søkefeltet og få tilgang til systemet. Under navnet på datamaskinen, vil du finne arbeidsgruppenavnet. I Windows XP finner du «Control Panel» finne "Ytelse og vedlikehold", tilgang "System" og åpne "Computer Name" for å finne navnet på arbeidsgruppen. Ikke glem å sjekke alle ledninger mellom datamaskinen og nettverket. Du kan også aktivere feilsøking for nettverksdeling for å hjelpe deg med å finne svaret.


Copyright © 2011