Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å starte en Dell Latitude ls til fabrikkinnstillinger

Postet av : Stefan Svensson

Retur en datamaskin til fabrikkinnstillingene gjenopprettes de opprinnelige driftsforhold av systemet. Mange topp laptop produsenter, inkludert Dell, installere en gjenopprettingspartisjon på datamaskinens harddisk for å hjelpe i gjenopprettingsprosessen. Gjenopprettingsprosessen kan løse eventuelle skader på systemet forårsaket av en utilsiktet fjerning av viktige filer, en systemfeil, eller en virusinfeksjon. Ved å bruke recovery partisjon, kan selv nybegynnere databrukere fullføre de nødvendige skritt for å returnere datamaskinen til fabrikkinnstillinger.

Du trenger:.
Ekstern harddisk


en
Ta sikkerhetskopi av alle verdifulle filer, som bilder, video, musikk og dokumenter, til den eksterne. harddisk. Restaurering prosessen vil slette alle data lagret på Dells harddisken. Plugg den eksterne harddisken kabelen i Dells USB-port (på siden av datamaskinen). Dra filene du vil lagre på den eksterne harddisken er mappen som vises på skrivebordet. Høyreklikk på mappen og velg "Løs ut" når du er ferdig med å kopiere filer.
to.
Start datamaskinen på nytt. Trykk ned F8-tasten når datamaskinen startes på nytt, helt til "Advanced Boot Options Meny" vises på skjermen. Bruk piltastene til å velge "Reparer datamaskinen" og trykk "Enter".
Tre.
Konfigurer språkinnstillingene for gjenoppretting, og klikk "neste". Logg inn med administrator kontoen legitimasjonen som ble opprettet da du først slått på datamaskinen. Klikk: OK "og velg" Dell Factory Image Restore "alternativet Klikk:. Neste" i velkomst-vinduet, og sjekk boksen for "ja, reformatere harddisken og gjenopprette systemprogramvaren til fabrikkinnstillingene. "
Fire.
Klikk" neste "for å starte gjenopprettingen. Datamaskinen vil slette og formatere harddisker. Klikk på" finish "knappen i" gratulerer "-melding om å starte maskinen til fabrikkinnstillingene.

Previous:nothing
Next:hvor å konvertere til en Zune format

Copyright © 2011