Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fastsette en ks.sys feil i xp

Postet av : Camilla Näslund

En ks. sys feilen kan føre til at datamaskinen krasje og starter flere ganger når du åpner en Microsoft Windows-kjernen CSA biblioteket fil. Denne feilen kan enkelt løst installert den nyeste oppdateringspakken på datamaskinen din. Når du laster ned og installerer en ny oppdateringspakke du vil kunne åpne ks. sys filen uten at maskinen til å krasje. Du må også bestemme oppdateringspakken du for øyeblikket har til å vite hvilke nye service pack du må laste ned

Du trenger:.
Windows XP


en
Klikk på "Start"-knappen fra skrivebordet og klikk på knappen "Kjør". Skriv "winver" inn i "Open"-feltet.
To.
Klikk på "OK"-knappen og en dialogboks kommer frem og viser deg hva oppdateringspakken er installert på datamaskinen din.
tre.
Klikk på "Start"-knappen igjen og klikk på knappen "Kjør". Skriv "sysdm. cpl" inn i "Open"-feltet og klikk på "OK"-knappen.
Fire.
Klikk på "Automatiske oppdateringer"-kategorien, og velg deretter "Automatisk "alternativet. Klikk på "OK"-knappen, og Windows XP vil begynne å automatisk laste ned oppdateringspakken du trenger.
fem.
Klikk på "Installer" knappen fra dialogboksen som vises når nedlastingen er ferdig. Sett av tid til installeringsprosessen å fullføre, og deretter starte datamaskinen på nytt. Den ks. sys feil vil være vellykket fast.

Previous:nothing
Next:hvor å fjerne gotomypc

Copyright © 2011