Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik backup en pc på en ekstern harddisk

Postet av : Annika Hultén

Få en ekstern harddisk for datamaskinen din er en veldig nyttig ting å gjøre. Det finnes en rekke ulike grunner til en PC kan miste all data lagret på den interne harddisken. Det er derfor det er sterkt anbefalt å lage en kopi av alle data fra en PC's harddisk til en ekstern harddisk. Hvis du ønsker å kopiere dine verdifulle data på en annen lagringsenhet, vurderer det en slags forsikring, vil du kanskje lære en skikkelig måte å sikkerhetskopiere din PC på en ekstern harddisk
en.
Sjekk den endelige størrelsen på alle dataene du ønsker å lage en sikkerhetskopi av, for å se om den eksterne harddisken vil være i stand til å imøtekomme alle data.
to.
Koble harddisken til datamaskinen med en USB-kabel som fulgte med harddisken. Sett den ene enden av kabelen til datamaskinens USB-port og den andre i harddisken.
Tre.
Installer programvaren som fulgte med harddisken i datamaskinen. Noen ganger er det en installasjons-CD eller DVD i den eksterne harddisken sin pakke, og noen ganger ingen ekstra programmer er nødvendig i det hele tatt, avhengig av produsenten.
fire.
Kjør programmet du nettopp har installert, eller hvis det ikke er ett, bare finne ikonet til den eksterne harddisken og klikke på det. Uansett vil det være et tomt vindu på skjermen, som representerer den eksterne harddisken.
Fem.
Kopier alle dataene du ønsker å spare inn den eksterne harddisken vindu. Bruk dra og slipp teknikk eller høyre-klikk på en mappe eller en stasjon for å kopiere og deretter kopiere og lime inn data. Denne delen av prosessen vil trolig ta lang tid, men det til slutt avhenger av mengden data du tar en sikkerhetskopi av.
6.
Koble eller lukke den eksterne harddisken når kopieringen er fullført. Sørg for å sjekke muligheten for sikker frakobling av en ekstern hardware før frakobling. Ikke gjør dette kan føre til tap eller skade av data.
7.
Koble eller åpne den eksterne harddisken for å sjekke om alle dataene er der, trygg og sikker. Hvis du bruker et spesielt program for å lage en PC backup, sørg for å følge dens nøyaktige instruksjoner for å lede deg gjennom prosessen.

Tips og advarsler


  • For ekstra sikkerhet, lage to sikkerhetskopier på to ulike merke harddisker.
  • Eksperter peker på at eksterne disker er like skjør og pålitelig som vanlig USB-minnepinner og flash-stasjoner, og sørg for å ta vare på den eksterne harddisken når du har gjort backup. Oppbevar den på et tørt og mørkt sted og av og til sjekke det ut for å se om alt er fortsatt på det.
    Previous:nothing
    Next:hvor å fastsette en ks.sys feil i xp
    
    Copyright © 2011