Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du kan vise skriveren blekknivåene

Postet av : P-O Lennartsson

Du kan ofte finne en trykksverte nivåer uten oppstyr av å ta ut noen patroner. Vite hvor du står blekk-messig kan hjelpe deg å planlegge når du skal kjøpe blekk for å holde tritt med dine utskriftsbehov, noe som gir deg mer frihet og kanskje mindre stress

Windows via Kontrollpanel


en.
Klikk på Start-menyen i nedre venstre hjørne av skjermen. På menyen som kommer opp klikker du på "Control Panel" linken.
To.
Finn "Skrivere"-ikonet i Kontrollpanel og dobbeltklikk på den for å åpne opp alternativer for skriveren. En pop-up vindu vil vises.
Tre.
Velg skriveren din med et enkelt klikk på pop up vinduet og dobbeltklikk deretter på "Velg Utskriftsinnstillinger" linken øverst på vinduet. Et annet vindu vises med skriveren preferanser i det.
Fire.
Klikk på "Tjenester" øverst på skriveren preferanser pop-up enke.
5.
Dobbeltklikk på "Beregnet blekknivå" på tjenestene kategorien på preferanse vinduet. En grafisk vil komme opp som viser gjeldende blekknivået i skriveren.

Windows via Printer Software


en.
Installere skriverens programvare på datamaskinen din hvis du ikke allerede har gjort.
to.

Finn ikonet for utskrift programvare på skrivebordet og dobbeltklikk på den for å starte programmet. Hvis du ikke finner ikonet, klikk på Start-menyen nederst til venstre på skjermen og se gjennom listen over programmer. Klikk på navnet til utskrift programvare for å starte.
Tre.
Lokaliser "Help" i vinduet som laster. Klikk på ordet "Hjelp. "Enter uttrykket" blekknivåene "og trykk enter for å søke etter instruksjoner som er spesifikke for din skrivermodell.
Fire.
Følg instruksjonene for å lære skriverens nåværende status blekk.

InkLevel for Apple


en.
Installer InkLevel programvaren på Apple-maskinen.
to.
Dobbeltklikk på ikonet for å InkLevel åpner vinduet for InkLevel.
tre.
Klikk på grafen i InkLevel vinduet for å vise en alternativ graf av dagens blekknivået i skriveren.

Tips og advarsler


  • tiltakene beskrevet under Windows via Kontrollpanel er for en HP Inkjet. Trinnene kan variere for de forskjellige modellene, men vil være lik.
  • InkLevel er et program kompatibelt vil Apple-maskiner og kan brukes med Epson, Canon og HP-skrivere.
  • Ikke endre en kassett mens du sjekker blekknivåer.
    
    Copyright © 2011