Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik laster du ned Windows XP Service Pack 2-oppdateringen 1 av 1

Postet av : Jan-Olof Stoor

Noen ganger å finne egnede nedlastinger kan være vanskelig når du oppgraderer en datamaskin eller en rekke datamaskiner. Når Windows-operativsystemer er nylig lansert, utgir Microsoft patcher og oppdateringer etterpå for å fikse eventuelle bugs eller glitches i deres programvare. Hver så ofte, samler Microsoft disse oppdateringene i bulk service packs som gjør nedlasting av et stort antall oppdateringer mye enklere

Finne Update Bruke Windows XP


en.
Klikk på "Start" og deretter "Control Panel. "
To.
På venstre side av kontrollpanelet, klikk på linken som heter" Windows Update. "
Tre.
En nettleser vindu skal åpne en side med tittelen «Microsoft Windows Update. " Microsofts servere vil da se etter tilgjengelige oppdateringer.
fire.
"Windows XP Service Pack 2" skal vises. Velg det og klikk "Oppdater".

Finne oppdatering direkte fra alle Web Browser


en.
Slå på datamaskinen, må du kontrollere en Internett-tilkobling er opprettet, og åpner en Web-leseren. Å ha en Internett-tilkobling er helt nødvendig for å laste ned Windows-oppdateringer.
To.
Åpne en populær søkemotor, slik som Google. com eller Yahoo. com, og søk etter "Last ned Windows XP Service . Pack 2 "
3
Velg link fra Microsoft. com med tittelen. " Last ned: Windows XP Service Pack 2 for IT-personell og utviklere "
4.
Les gjennom koblingen grundig for å forstå oppdateringspakken innhold, og velg "Last ned" knappen.
fem.
Et vindu vil dukke ber om å enten lagre eller kjøre programmet. Velg "Save" for å laste ned oppdateringspakken uten å installere den på datamaskinen, eller velg "Kjør" for å laste ned oppdateringspakken og installere det på datamaskinen umiddelbart.

Tips og advarsler


 • selektivt nedlasting Update 1 av 1 fra Windows XP Service Pack 2 er ikke mulig siden service packs fra Microsoft ikke kan endres. I tillegg kan laste ned bare én oppdatering, og ikke de andre gjøre en datamaskin ikke klarer å operere effektivt.
 • Sørg for at en solid Internett-tilkobling er tilgjengelig for hele nedlasting. Dette vil hindre eventuelle feil eller uferdige nedlastinger i tilfelle en tapt Internett-tilkobling.
 • Windows XP Service Pack 2 er en stor fil, og vil ta lang tid å laste ned fullstendig, spesielt med en treg Internett-forbindelse . Microsoft anslår at med en ekstern tilkobling, vil nedlastingen ta over 10 timer å fullføre.
 • Microsoft ikke lenger tilbyr støtte for Windows XP Service Pack 2 som av 13. juli 2010. Dette betyr at sikkerhetsoppdateringer vil slutte å være sendt.
  Previous:nothing
  Next:hvor å konvertere mov til wmv i shareware
  
  Copyright © 2011