Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

programvare for fjerning av dårlige sektorer

Postet av : Stefan Svensson

Bad sektorer er ett av mange problemer knyttet til harddisker. En dårlig sektor er et område på harddisken som ikke kan leses eller skrives til av operativsystemet. Bad sektorer kan være forårsaket av operativsystemet ikke formatering Track 0 eller ved fysisk skade på harde drive---read/write hodet krasjer inn i harddisken platters eller stasjonen er droppet. Det er flere reparasjon programmer tilgjengelig for å reparere skadede sektorer forårsaket av nonphysical grunner

Disk Repair Software 10. x

Et program for å fjerne /reparere skadede sektorer er Disk Repair Software 10. x. Pakken fjerner Track 0 skadede sektorer, andre sektorer med problemer og kan til og med gjenopprette krasjet harddisker og disketter. Disk Repair Software 10. x er kompatibel med Windows 98, Windows Me, Windows NT, Windows XP og Windows 2000. Verktøyet er et shareware program (se Ressurser).

Norton SystemWorks Basic Edition 12. 0

Norton SystemWorks Basic Edition 12. 0 er en kommersiell pakke som inkluderer et verktøy, Norton Disk Doctor, for å oppdage og fjerne dårlige sektorer. Pakken har også verktøy for ytelse optimalisering, defragmentering og generell harddisk reparasjon. Norton SystemWorks Basic Edition 12. 0 er tilgjengelig for både Windows og Mac-systemer (se Ressurser).

Flobo Floppy Bad Sector Reparasjon 1. 0

Et annet program for å fjerne dårlige sektorer er Flobo Floppy Bad Sector Repair 1. 0. Programmet er gratis (se referanser). Flobo Floppy Bad Sector Reparasjon en. 0 fjerner både diskett og harddisker. Programmet er utviklet for Windows-operativsystemet.

Diskpatch

Diskpatch er en DOS-basert shareware program for å fjerne dårlige sektorer, gjenopprette data og reparasjon av Master Boot Record (MBR) på harddisken (se Referanser) . Programmet reparerer også slettet partisjonen tabeller. Diskpatch er kompatibel med Windows Operating System

Chkdsk. exe -. Windows XP Bad Sector Repair Tool

Windows XP har en innebygd verktøy for å reparere skadede sektorer --- Chkdsk. exe. Programmet reparerer skadede sektorer og låser ut sektorer som ikke kan repareres. Chkdsk. exe reparerer også tapte klynger, cross-linked filer og system katalogen feil. Det er også innebygget disk reparasjon verktøy for andre Windows-operativsystem-versjoner (se Ressurser)

å kjøre verktøyet:. Dobbeltklikk på "Min Datamaskin" og høyreklikk på harddisken sine ikonet (C: \). Rull ned og klikk på "Properties" og deretter på "Tools"-kategorien. Deretter klikker du på "Sjekk nå . . . " under "Feilsøking" overskriften. En boks kommer opp og viser "Check Disk" alternativer. Klikk på boksen av "Søk etter og forsøk å reparere skadede sektorer" for å reparere skadde sektorer funnet på ditt system. Klikk deretter på "Start". Programmet begynner.

Hvis du får meldingen "Diskkontrollen kan ikke utføres fordi diskkontrollverktøyet trenger eksklusiv tilgang til noen Windows-filer på disken. Disse filene kan nås ved å starte Windows. Ønsker du å planlegge diskkontrollen til å kjøre neste gang du starter datamaskinen? " Klikk "Ja" for å planlegge diskkontrollen for neste gang du starter datamaskinen.


Copyright © 2011