Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du bruker Microsoft NetMeeting programvare for ekstern støtte programvare

Postet av : Annika Hultén

Enten du arbeider med forretnings-klienter eller hjemmebrukere, kan Microsoft NetMeeting være det perfekte programmet som skal brukes til ekstern datamaskin tilgang. NetMeeting programvaren er inkludert i Windows 95/98/ME/2000/XP og noen forskjellige server programvaresystemer. Hvis du trenger ekstern pc tilgang til dine kunder for ekstern støtte uten å betale prisen for dyre tjenester, kan Microsoft NetMeeting være det verktøyet du trenger for å bruke

Du trenger:. .
Datamaskin
Internett-tilgang.


en.
Begynn med å dele skrivebordet ved hjelp av NetMeeting for ekstern støtte programvare. Når hver datamaskinen er koblet til med en statisk IP fra en datamaskin til den andre, en datamaskin som er koblet til sesjonen kan dele sine skrivebordet med deltakere. Tilkobling er enkel ved hjelp av én datamaskinens IP-adresse for tilkobling. Feilsøke datamaskinen problemer med å bruke eksternt skrivebord deling. Dette alternativet kan stilles for en ekstern bruker å be om kontroll. Når du får beskjed om den eksterne brukeren kan kontrollere datamaskinen.
To.
Deretter kan du bruke NetMeeting til å dele eller overføre en fil, NetMeeting er en fin måte å sende en fil lett. Det spiller ingen rolle hvor stort eller lite filen er. Bare legg til filen til overføring panelet, og begynne overføringen. Når den andre parten har akseptert overføringen, begynner prosessen. Ekstern datamaskin tilgang gir deg muligheten til å feilsøke problemer ved hjelp av ekstern PC-tilgang.
Tre.
Hvis du fremdeles trenger hjelp prøve Microsofts NetMeeting er verktøy for samtaler og chatting. Hvis du ønsker en flott måte å snakke med venner og familie, NetMeeting kan brukes som en konferanse verktøy. Den har også en opsjon på å vise web-cam bilder. Når stemmen er aktivert, og en samtale er i sesjon, er du klar for samtalen.
Fire.
Når du har fullført fjerne pc tilgang sesjonen, hangup eller klikk på " ; Disconnect "-knappen for å avslutte samtalen. Koble bryter nettverket ekstern tilkobling.

Tips og advarsler


  • Microsoft faset ut sine NetMeeting produkt med utgivelsen av Windows Vista.
    
    Copyright © 2011