Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne panda antivirus programvare

Postet av : Charlotte Wannberg

Panda Antivirus er en sikkerhets verktøy utviklet for å beskytte datamaskinen mot skadelige filer som virus, trojanere, spyware og mer. Hvis den blir skadet, slutter å svare eller du rett og slett ikke lenger vil ha den på maskinen din, kan du avinstallere den trygt fra Kontrollpanel eller ved hjelp av installerbar verktøyet uten å skade komponenter. Denne enkle prosessen fjerner programmet er satt opp filer og komponenter for å holde den fra å kjøre på datamaskinen din
en.
Klikk på Windows Start-knappen og deretter "Control Panel". Dobbeltklikk på "Legg til eller fjern programmer" eller "Avinstaller et program" (Windows Vista-brukere) for å åpne listen over programmer installert på datamaskinen din.
To.
Bla gjennom programmet vinduet til "Panda Antivirus" og klikk på den. Klikk "Fjern /avinstaller" og klikk "Ja" for å bekrefte og avinstallere den fra datamaskinen din.
Tre.
Start datamaskinen på nytt når du blir bedt. Flytt til neste trinn å avinstallere Panda Antivirus med installerbar verktøyet hvis det foregående prosessen ikke fungerer.
fire.
Last ned og lagre Panda installerbar fil (se Ressurser) til skrivebordet på datamaskinen din.
fem.
Dobbeltklikk installerbar fil og klikk "Run. " Klikk "Ja" for å bekrefte avinstallasjonen. Når programmet er avinstallert, klikker "OK" for å starte datamaskinen på nytt.


Copyright © 2011