Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du kan gjenopprette harddisken når systemet vil ikke starte på nytt

Postet av : P-O Lennartsson

Når et system ikke klarer å starte skikkelig, må datarekonstruksjon funksjoner utføres med bruk av en annen datamaskin som har samme eller nyere operativsystem installert. Den defekte disken er koblet til fungerende datamaskin som andre stasjonen, og data blir deretter kopiert, støttet opp, eller gjenvunnet på fungerende datamaskin eller en ekstern backup-enhet som for eksempel en USB flash-stasjon eller en ekstern harddisk. Windows-systemet verktøy er ofte nyttig, og det finnes spesialiserte datarekonstruksjon programmer tilgjengelig for kjøp som er svært kraftige. Profesjonelle data utvinning tjenester, mens dyre, kan gjenopprette nesten alle data

Du trenger:. .
Arbeide datamaskin med det samme eller nyere operativsystem installert
USB-harddisk adapter og strømforsyning.
Lagringsplass for gjenopprettede filer.
Skrutrekker.
Antistatisk armbånd.

Enkelt Data Recovery


en.
Fest mislyktes harddisk til en USB-harddisk adapter. Fest strømtilførselen kabelen til harddisken og makt den på. Fest USB-kabelen til fungerende datamaskin og følge alle på skjermen for å installere programvare for USB-harddisk adapter om nødvendig.
to.
Dobbeltklikk på "Min datamaskin" og deretter dobbeltklikke på den defekte disken, vanligvis stasjon bokstaven E eller F. Velg alle mapper som inneholder data som skal gjenopprettes ved å klikke på dem en gang, og deretter høyreklikk på en av dem og velg Kopier fra menyen.
tre.
Naviger til lagringssted for gjenopprettede filer, for eksempel en USB flash-stasjon eller ekstern harddisk, og høyreklikk, og klikk deretter på "Lim inn" fra menyen. Gjenta etter behov for eventuelle andre filer som må gjenopprettes.

Typiske Fremgangsmåte ofte nødvendig for å gjenopprette data


en.
Klikk på "Start" og deretter navigere gjennom "Control Panel", "Administrative Tools", "Computer Management , "og deretter klikke på" Disk Management "for å vise stasjonen konfigurasjonen. Høyreklikk på den defekte disken og velger å "Import Utenlandske disk" hvis stasjonen ikke allerede har en stasjonsbokstav, og følg de enkle datarekonstruksjon steg etter at stasjonen har blitt gjenkjent av systemet.
2.
Åpne "Min Datamaskin" og høyreklikk på den defekte disken, klikk på "Egenskaper" fra menyen. Klikk på "Verktøy" og deretter på "Kontroller i Feilkontroll" for å starte disken reparere programmet følger med Windows. Sjekk begge boksene og starte programmet, og starte på nytt hvis du blir bedt, slik at skanningen til å kjøre neste gang systemet starter, og følg deretter fremgangsmåten i enkle datarekonstruksjon trinn.
Tre.

Installer spesialiserte data-programvare, og deretter kjøre den for å prøve å finne data som ikke kan finnes ved hjelp av andre metoder som er skissert. Last ned denne programvaren fra noen av en rekke tilbydere, inkludert de som finnes i delen Referanser i denne artikkelen.
fire.
Ring en datarekonstruksjon profesjonell når ingen av disse trinnene arbeid eller når stasjonen enten ikke vil spinne opp, eller blir ikke gjenkjent av operativsystemet, eller fra seg en høy støy. Ring fagfolk før du prøver noen av disse andre trinnene hvis dataene som skal inndrives er kritisk, da disse enkle trinnene kan redusere sjansene for en ekspert å kunne gjenopprette noen data i det hele tatt.

Tips og Advarsler


  • alltid slå et system umiddelbart når det begynner å gi tegn på en sviktende harddisk for å unngå ytterligere skade eller ytterligere tap av data. Hold alltid en oppdatert backup og beholde en kopi på et trygt sted for å unngå behovet for datarekonstruksjon i første omgang.
  • Harddisker er følsomme for vibrasjoner og støt, og bør håndteres med forsiktighet. Alle elektroniske komponenter inne i en datamaskin er følsomme for statisk elektrisitet og omsorg bør tas for å unngå skader komponentene med statisk, inkludert bruk av en statisk håndleddstropp eller tilsvarende. Kontroller at datamaskinen med den manglende harddisken er slått av før du tar ut harddisken.
    
    Copyright © 2011