Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjenoppretter en overskrevet Word-dokument

Postet av : Stefan Svensson

Det er vanligvis en god idé å lagre Microsoft Office Word-dokument ofte som du jobber, men noen ganger i vanen med hyppige sparer kan jobbe mot deg. Det er altfor lett å gjøre endringer i et dokument og deretter lagre det-bare for å innse nesten umiddelbart at du ville heller ha beholdt den gamle versjonen. Heldigvis, Windows XP og Windows Vista inkluderer et system verktøy som heter "Volume Shadow Copy" som kanskje kan hjelpe deg å gjenopprette den forrige versjonen av bildet
en.
Åpne Windows Utforsker. I enten Windows XP eller Windows Vista, kan du åpne Windows Utforsker ved å høyreklikke på Start-knappen og velge "Explore" fra pop-up menyen.
To.
Gå til mappen hvor overskrevet Word-dokumentet er lagret. Finn dokumentet filen du vil gjenopprette. Høyreklikk på filen ame og velg "Egenskaper" fra pop-up menyen.
Tre.
Klikk på "Tidligere versjoner" kategorien i filegenskapene boksen for å bringe fanen for å fronten. Hvis du ikke har en "Tidligere versjoner" fanen, deretter Volume Shadow Copy-funksjonen er deaktivert på datamaskinen, og du vil ikke kunne bruke den til å gjenopprette filen. Du kan fortsatt være i stand til å gjenopprette filen ved hjelp av data-programvare.
Fire.
Gjennomgå versjonene som er oppført i filversjoner boksen. Hvis du er usikker på hvilken versjon du ønsker å gjenopprette, velge en versjon, og klikk på "View"-knappen for å forhåndsvise dokumentet.
Fem.
Finn ut hvilken versjon du ønsker å gjenopprette. Velg den versjonen. Klikk på "Kopier"-knappen for å lagre en ny kopi av filen, eller klikk "Restore" for å overskrive den nåværende versjonen med den eldre versjonen som du har valgt. Med mindre du har en solid grunn til å foretrekke "Restore" alternativet, alltid bruke "Kopier" for å gjenopprette Word-dokumentet.

Tips og advarsler


  • Bruk "Kopi" muligheten til å gjenopprette dokumentet med mindre du har en sterk grunn til å velge "Restore" alternativet. Når du har brukt "Restore" å gjenopprette et dokument, vil alle andre versjoner av dokumentet gå tapt. Du kan ikke gå tilbake til den nå gjeldende versjonen av dokumentet når du har gått tilbake til en tidligere versjon ved hjelp av "Restore. "
    
    Copyright © 2011